Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Mes dar viską spiritu dezinfekuojam darbe - klaviatūras, telefono triūbeles, stalus, kėdes...😁 Dzieve dzieve, koks chrienciukas užmatytų, griūtų aukštielninks. Pultų laižyt. Aš mašinoj spiritinį 70% purškalą turiu, nusipučiu iš parduotuvės išėjus. Ale kai jis paguli prikaitintoj mašinoj, tai aš būčiau policijos džiaugsmas, bo jaučiasi kvapas.

Atsakyti

Mes dar viską spiritu dezinfekuojam darbe - klaviatūras, telefono triūbeles, stalus, kėdes...😁 Dzieve dzieve, koks chrienciukas užmatytų, griūtų aukštielninks. Pultų laižyt. Aš mašinoj spiritinį 70% purškalą turiu, nusipučiu iš parduotuvės išėjus. Ale kai jis paguli prikaitintoj mašinoj, tai aš būčiau policijos džiaugsmas, bo jaučiasi kvapas.

Aš tai tuo spiritu visa purškiant apsinuodijus. :D Pas mane visur pilna tamsaus stiklo Žiedės buteliukų su dezinfekciniu skysčiu, kurių begalę turėjau tuščių  ir jie dabar man pravertė tokiu būdu.  Į tą spiritą įlašinu   kokius 5-10 lašų levandų eterinio aliejaus, kad numuštų pradinį kvapą. Tai truputį geriau. 

Arba kito kokio kvapo, pabandyk. Vis ne taip šlykštu.  :D​ 

Atsakyti

Aš tai tuo spiritu visa purškiant apsinuodijus. :D Pas mane visur pilna tamsaus stiklo Žiedės buteliukų su dezinfekciniu skysčiu, kurių begalę turėjau tuščių  ir jie dabar man pravertė tokiu būdu.  Į tą spiritą įlašinu   kokius 5-10 lašų levandų eterinio aliejaus, kad numuštų pradinį kvapą. Tai truputį geriau. 

Arba kito kokio kvapo, pabandyk. Vis ne taip šlykštu.  :D​ 

Na tai namie "pasiskaninu", bet darbe levandos va, neauga kieme :D Man tik su rankų skūra labai blogai, raudonos, sausos, jokie kremai nemačija. O jei dar kažką pavalau, tai atrodo, kad supliš.

Atsakyti

Na tai namie "pasiskaninu", bet darbe levandos va, neauga kieme :D Man tik su rankų skūra labai blogai, raudonos, sausos, jokie kremai nemačija. O jei dar kažką pavalau, tai atrodo, kad supliš.

Mano rankų skūrai irgi ne į naudą tas dažnas dezinfekavimas ir plovimas. Bet dar ne taip baisiai. Padarau kartais "kaukes" su kokiu simondsijų ar avokadų aliejum ar šiaip maitinančiu kremu. Pabūnu porą valandų su medvilninėm pirštinėm, truputį geriau patampa.

Atsakyti

Mano rankų oda ir taip labai sausa, tai dabar išvis. Ačiū D, kad retai kur išeinu, tai tą dezinfekcinį naudoju tik mašinoj po parduotuvės, kas nebūna taip jau dažnai. Jei reiktų kelis kart dienoj naudot tai jaučiu žaizdom nueitų...

Ryt važiuosim pas draugus šašlo kept ar kažkas pan. Būsim lauke kaip suprantu, bet vis tiek jau po biški grįžtam į gyvenimą.

Atsakyti

Pas mus darė, bet mes nedalyvavom... nejauku kažkaip dar

Mes tik knygu pridavimo valanda pasveikinom mokytoja su gelemis ir cekiu, jai ir vaikam foto albumus ir namo.

Atsakyti

Mano rankų oda ir taip labai sausa, tai dabar išvis. Ačiū D, kad retai kur išeinu, tai tą dezinfekcinį naudoju tik mašinoj po parduotuvės, kas nebūna taip jau dažnai. Jei reiktų kelis kart dienoj naudot tai jaučiu žaizdom nueitų...

Ryt važiuosim pas draugus šašlo kept ar kažkas pan. Būsim lauke kaip suprantu, bet vis tiek jau po biški grįžtam į gyvenimą.

I parde naudok pirstines, nereiks tu ranku skysciu kankint

Atsakyti

As atstumus islaikau, rantas plaunu, bet siaip nebesiparinu taip labai jau :)

Atsakyti

As atstumus laikau, grizus rankas paspirituoju, kauke pardej, daugiau nieko nebedarau.

Atsakyti

https://www.15min.lt...iu-1032-1328070

Ooo, kvadratiniai batai grizta, nesiojau, budama 30-ties,smagus batai placiakojems :D​ 

Atsakyti

O mes su mb dabar stumdėmės laiptų apačioj ir kiekvienas siūlėm lipt pirmam, nes nu yra toks netyčinis  įprotis, kas lipa pirmas  tam antram įžnyba į užpakalį. Tai teko paknopstom beveik keturiom žaibo greičiu ištaikius momentą. Ot, vaikiški žaidimai. kažkada pirma pradėjau, dabar gailiuosi. :D​ 

Atsakyti

https://www.15min.lt...iu-1032-1328070

Ooo, kvadratiniai batai grizta, nesiojau, budama 30-ties,smagus batai placiakojems :D​ 

Aš taip pat nešiojau, bet man jie baisūs, kaip ne batai, o dėžutės.  Dar basutes galima pakęsti, bet jau bateliai...

Nežinau, nešiojau, buvo gražu, bet kai tapo nemadingi, tai baisėjausi kaip galėjau. Nors jie patogūs plačiakojėms, nenuneigsi.

Atsakyti