Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

O mes su mb dabar stumdėmės laiptų apačioj ir kiekvienas siūlėm lipt pirmam, nes nu yra toks netyčinis  įprotis, kas lipa pirmas  tam antram įžnyba į užpakalį. Tai teko paknopstom beveik keturiom žaibo greičiu ištaikius momentą. Ot, vaikiški žaidimai. kažkada pirma pradėjau, dabar gailiuosi. :D​ 

O ko,smagu, mes su diedu irgi isdykaujam, kai gera nuotaika :D 

Atsimenu, kaip mano exuosviene baisejosi tais mano batais, o as nesupratau, kas jai negrazu, gi grazu.. :wub:  :D​ 

Atsakyti

Pinotija, 04 Bir 2020 - 23:10, parašė: Aš taip pat nešiojau, bet man jie baisūs, kaip ne batai, o dėžutės. Dar basutes galima pakęsti, bet jau bateliai... Nežinau, nešiojau, buvo gražu, bet kai tapo nemadingi, tai baisėjausi kaip galėjau. Nors jie patogūs plačiakojėms, nenuneigsi.
Šitie pusė velnio.bet kaip aš prieš kokių 12metų galėjau nešiot žieminius bridžus ir kartu tokius ilgaaulius smailianosius,galva neišneša.tai buvo baisiausia mada.bet man ir tada kažkaip nelabai buvo,tai greit nustojau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 05 birželio 2020 - 06:09

Šitie pusė velnio.bet kaip aš prieš kokių 12metų galėjau nešiot žieminius bridžus ir kartu tokius ilgaaulius smailianosius,galva neišneša.tai buvo baisiausia mada.bet man ir tada kažkaip nelabai buvo,tai greit nustojau.

O taip, bridžai plius ilgi batai :D siaubelis,bet nešiojau ir aš

Atsakyti

LavinaX, 05 Bir 2020 - 08:32, parašė: O taip, bridžai plius ilgi batai :D siaubelis,bet nešiojau ir aš
Ber kodėl🤣 Aš lyg ir supratau,kad čia kažkas gal ne visai taip;bet nu ,kad taip skaitėsi madinga ir gražu,tai stengiausi susitaikyti.🤣 Bet kažkaip ilgai netvėriau.tie batai beveik nauji ir liko.🤣
Atsakyti

Ir dar tie ilgaauliai su siuvinėtomis gėlytėmis šonuoose buvo,vat😁

Atsakyti

O ka, kaubojiska mada :D

Atsakyti

Tie labai ilgom nosim tai man tik vieni patogus buvo, tuos nesiojau.Turejau dar vienus, tai gal dukart uzsidejau. Siaubinga mada.

O bridzu zieminiu neturejau, bet visai grazu man buvo ant kitu po ilgais batais.

Atsakyti
https://www.youtube....h?v=-PAOAg7DJ2w
Va klipas paaiskinantis ,apie kauboju batus, kodel ju reikia ir apie skarele ant snukio,as va taip nesioju .Sita klipa anukui skyriau ,pradines mokyklos baigimo proga.
Atsakyti

https://www.youtube....h?v=-PAOAg7DJ2w
Va klipas paaiskinantis ,apie kauboju batus, kodel ju reikia ir apie skarele ant snukio,as va taip nesioju .Sita klipa anukui skyriau ,pradines mokyklos baigimo proga.

sakai, siknom atspardyt? 

Atsakyti
Siknom irgi. Bet pirmiausia nuo gyvaciu. Na tu gamtos gyvaciu.
As jaunysteje gavau tikros odos tuos batus ir striuke . Tie daiktai dar gyvi ir jie turbut zmogaus amziui skirti. Su tais batais tai ne taip ir diskomfortiska kai karsta.
Atsakyti

Tebeturi ta striuke ir batus? 

Atsakyti
Taip su jais ir cia atvaziavau. Tai mano insignijos,nematau reikalo ju gedytis ar issizadeti.Paskui dar debenhams nusipirkau odines pirstines iki alkuniu. Bet cia jau nukrypimas. Ir skarele silkine zentas padovanojo ,su rozinem gelem.
Atsakyti