Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

O as priimu visas madas, viskas patampa grazu, kai ateina laikas. Svarbiausia, kad tiktu prie figuros. 

Atsakyti

Nų man tai paskutinis dešimtmetis geriausias.nėra kažkokių jau ten ryškių madų ar kažkokių siluetų,kad jau ten kažkada būtų juokinga,arba aš nesugalvoju dabar ant smūgio🤣

Atsakyti

Nų man tai paskutinis dešimtmetis geriausias.nėra kažkokių jau ten ryškių madų ar kažkokių siluetų,kad jau ten kažkada būtų juokinga,arba aš nesugalvoju dabar ant smūgio🤣

Tai eik kaip dukra ir tu būsi madinga  :D​ 

Atsakyti

Nu mano dukra tai vienetinis atvejis,jinai ten šiek.tiek.paplaukus.kalbu apie normalius žmones,čiudarikų visais laikais buvo.🤣

Atsakyti

Paskutinis desimtmetis kaip tik nuobodus. 

Atsakyti

Is tu placiu rubu kazkada zvengsim. 

Atsakyti

Jei man rūpėtų kieno nors gera nuomonė apie mane, visas vadinčiau -utėmis, -ytėmis ir komplimentais. Net ir nepasigėrusi.

Esu kokia esu ir niekam nesiruošiu įtikt.

Atsakyti

*** Sėlija, 05 Bir 2020 - 19:17, parašė: Paskutinis desimtmetis kaip tik nuobodus.
Man patinka.labai padorus dešimtmetis,bet ,kad nuobodus tai taip,neturiu iš ko pažvengt.🤣
Atsakyti

*** Sėlija, 05 Bir 2020 - 19:17, parašė: Is tu placiu rubu kazkada zvengsim.
Kokie čia platūs rūbai?
Atsakyti

Būtent, dabar viskas madoje. Kas bebūtų.Plačios kelnės, siauros kelnės, batai smaili ir batai užapvalinti. Sijonai ilgi, sijonai trumpi. 

Ko aš visai nepriimu, tai tų sportbačių ant nežmoniškai storo pado, tų dramblinių. Kaip ten jie vadinasi.

Atsakyti

Nu va,tai tai todėl ir gaunu antikomplimentų.🤣

Kad niekam.nesiruošiu įtikti.

Atsakyti

Priedas  adidas-falcon-w-moterims-kedai-balta-b28128_2.jpg   163,34KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti