O aš kai užsakinėjau tai prisiklausiau, kad Vilniuj brangu labai. Tai pasikviečiau vieną iš Vilniaus, paskaičiavo, galvoju tikrai brangu. Tada tariuosi su Kaunu, jie atvažiuoja, iškart pasimatuoja, išsirenku plokštes pasako ir prelimimarią kainą, dar sako 30 % nuolaidas dabar taikom, na valio ...laukiu dvi savaites brėžinių, sutarties, tikėdamasi sutaupyti. Pagaliau atsiunčia brėžinius ir sąskaitą, rašo perveskit avansą, gaminsim ...o kaina - tai dar didesnė priskaičiuota nei Vilniaus baldų ...žodžiu meluoja, vilioja klientus neva nuolaidom, o dar ir varo vieni ant kitų, nes tik jie vieninteliai naudoja geriausias medžiagas ir dirba geriausiomis kainomis.
Man už virtuvę vieni tokie paskaičiavo 8000. Išvirtau iš batų. Nu gal briaunos auksuotos, nepaklausiau. Dabar turiu kontaktus kito meistriuko, bet pas jį eilė pusmečiui į priekį.
Pienė_, 06 Bir 2020 - 15:34, parašė: O aš kai užsakinėjau tai prisiklausiau, kad Vilniuj brangu labai. Tai pasikviečiau vieną iš Vilniaus, paskaičiavo, galvoju tikrai brangu. Tada tariuosi su Kaunu, jie atvažiuoja, iškart pasimatuoja, išsirenku plokštes pasako ir prelimimarią kainą, dar sako 30 % nuolaidas dabar taikom, na valio ...laukiu dvi savaites brėžinių, sutarties, tikėdamasi sutaupyti. Pagaliau atsiunčia brėžinius ir sąskaitą, rašo perveskit avansą, gaminsim ...o kaina - tai dar didesnė priskaičiuota nei Vilniaus baldų ...žodžiu meluoja, vilioja klientus neva nuolaidom, o dar ir varo vieni ant kitų, nes tik jie vieninteliai naudoja geriausias medžiagas ir dirba geriausiomis kainomis.Jo jo ir stumia vieni ant kitų ir tos jų superplokštės ir mechanizmai ne tokie jau nemirtingi kaip deklaruoja.kaip čia eilinį kart neapsigaut.,tai nežinau.
Kadangi aš išpindėjus,(neturiu virtuvės),tai nusipirkau šian Iki balandėlų.nu plia...net mano skanesni.žaoią kopūstą graužiau.gal juos dar datroškint ar ją🤣
Kadangi aš išpindėjus,(neturiu virtuvės),tai nusipirkau šian Iki balandėlų.nu plia...net mano skanesni.žaoią kopūstą graužiau.gal juos dar datroškint ar ją🤣
Žalias kopūstas labai sveika.
Na, Blum mechanizmas tikrai nepavede dar.
Susiminkiau teslas, ajnu lipdyt lepioskes
Man plienas virtuvėje labai patinka, ale nelabai kas jas gamina pas mus. Irgi domėjausi, tai kainą dar didesnę užšaukė. Teks likt prie įprastinių, ale ne už 8 štukas. Kažkokie neadekvatūs pinigai
Madam, o ko tu nori plieninio stalo, lentynos, kriauklės? Ko negamina? 🤔
Kas per virtuve uz 8 stukas, gal aplink visas sienas darbastaliai?
Madam, o ko tu nori plieninio stalo, lentynos, kriauklės? Ko negamina? 🤔
Piene, viską gamina, bet kaina didelė. Norėjau vienon vieton net viso stalviršio plieninio.
Kas per virtuve uz 8 stukas, gal aplink visas sienas darbastaliai?
Neklausk, neįsivaizduoju. Na gerai, virtuvė apie 14 kv., sala ir virtuvinis. Vo teip, tokia kaina. Tikrai pas juos nesigaminsiu.