Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Bet tai kaip keista,taip toli nuo miesto,o sodai be vandens ir elektros. Ar cia kokia zeme atsiimta?Nes sodininkai tai buvo labai itakingi prie ruskio ir sugebedavo isitaisyt infrastruktura.
Uz tiek km neapsimoka nei ten investuot nei ka augint,nebent ruostis gyvent pensijoje.
Atsakyti

Cia pas uosvi sklype nieko ner.Yr toj gavej tokiu namu, kad nerauk rutu. Kas ka nori, tas ta daro savo sklype. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *** Sėlija: 07 birželio 2020 - 14:44

As noreciau vasarnamio tokio nemazo, kad nuo geguzes galeciau jame gyvent iki kokio spalio. 

Atsakyti

Ten turbut patys didziausi sodai Lietuvoj.

https://dituvossodai.lt/

Atsakyti

Ų

*** Sėlija, 07 Bir 2020 - 15:23, parašė: Nu ne mastymas gal, o poreikis. Man smagu matyt, kaip kazkas auga, zydi, duoda vaisius... Smagu matyti savo darbo rezultata, o dirbti su zeme man patinka.
Man smagu gražint namus ar augint vaikus.o vaisiai tai toks trumapalaikis dalykas,suvalgai ir išmeti graužtuką.tai tik kažkoks fiziologinis poreikis,be kurio neišgyvensi.ir todėl džiaugiuosi,kad aš galiu tuo neužsiimt,o tiesiog nusipirkt.
Atsakyti

Augint vaikus man visai nesmagu. Smagu juos turet :D​ 

Atsakyti

O siaip, Alta, ten yra ir darzelis, ir biblioteka, ir IKI, ir veterinarijos klinika, ir ambulatorija. Labai daug zmoniu is Klaipedos ten issikrausto. 

Atsakyti
O ,taigi cia mega skudurynas pasirodo. O tai tavo uosvis su savo laukiniu MO ten toleruojamas?
Atsakyti

O kaip gali  būt netoleruojama.yra sklypas_tavo valdos,nori dilgėles augini,nori rūmus staitais, už tvoro tai tik tavo reikalas.visada taip buvo,visur.ir dabar aš matau visko.ir apleistų sklypų ir su baseinais,nu kas ką galin pasakyt tavo teritorijoj.

Atsakyti

Papletkavot gali.nu ją dar gali padaryt.pas mane viskas apaugę ir statybų atliekos guli,niekam neįdomu.

Visplanuojam mašiną nusisamdyt ir kažkur išvežt viską,bet vis dar neapsimoka,nes dabar dar tik pabslaigos pradžia,ber jau viskas užversta.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 07 birželio 2020 - 16:00
QUOTE(Intemora @ 2020 06 07, 15:53)
<p>O kaip gali  būt netoleruojama.yra sklypas_tavo valdos,nori dilgėles augini,nori rūmus staitais, už tvoro tai tik tavo reikalas.visada taip buvo,visur.ir dabar aš matau visko.ir apleistų sklypų ir su baseinais,nu kas ką galin pasakyt tavo teritorijoj.</p>

Tas visada ir visur yra tik sikynes urbas ir ozkiniu suburbas ,tau .O del visada ,tai vokieciai toki istatyma turejo,jei kaimynas nesitvarko ir tu ji skundi ar neskundi ,tai igyji teise pirmas siulyt kaina uz jo sklypa. Tokiu budu tvarka ivede. Dar ten viesai plakdavo tuos kur tuliku neturi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 07 birželio 2020 - 16:01

Nu man tai juokinga ,nu turi sklypą,tai tavo teritorija.nu ar tau kas ją sako apie tavo piktžoles.nu įtariu,kad ne.

Jei kitiems nekenki,nemėtai už tvoros į kaimyni kiemą šiukšlių ar dar kažkaip nepažeidi kito teisių,tai gyvenk tu kaip nori.

Atsakyti