Nu reik zole pjaut. Tik tiek.
Nauju namu kvartaluose yra kitaip, o soduose is tikruju yra visko, ir niekas niekam ten akiu nedrasko. Uosvio gatvelej stovi pora piliu su ispuoseleta aplinka, keli aptriuse sodo nameliai, keli naujai pastatyti vasarnamiai, keli tusti, kaip mano uosvio. Visko ten yra.
As irgi dziungles megstu.
O kam ta invazini naikint, ko jis trukdo?
Varpine medlieva buvo megstama uoga pas mociute, rydavom tas uogas kasdien. Razinkom vadindavom. Pasirodo, invazine..
Todel kad invazinis.
Ai ,cia ne dendrologu simpoziumas.
Mane pav visur sutikdavo ,kaimynai ateidavo prisistatyt .Paskui padet ir susiliet. Ir as taip darau. Priziuriu pradedancius darzininkus,sutinku nuosavybes ziurincius klientus. Dalinuosi augalais ,kaip su manim pirmais metais dalinosi.
*** Sėlija, 07 Bir 2020 - 17:29, parašė: Nu reik zole pjaut. Tik tiek.O jei ir nenupjaus.tai kas ?kas nors apskųs ar kaip.😁
*** Sėlija, 07 Bir 2020 - 17:32, parašė: Nauju namu kvartaluose yra kitaip, o soduose is tikruju yra visko, ir niekas niekam ten akiu nedrasko. Uosvio gatvelej stovi pora piliu su ispuoseleta aplinka, keli aptriuse sodo nameliai, keli naujai pastatyti vasarnamiai, keli tusti, kaip mano uosvio. Visko ten yra.Nu bent jau bandžiau pasakyt tą patį.😁
Taigi stalvirsiai gaminami labai stori, ne siaip is plokstes. Kokiu 7 cm, nu netirpsta jie. Plieninis braizosi, lankstosi
Bet, taip, sanitarijos atzvilgiu plieniniai higieniskiausi, gal karstose salyse ir yra racijos jiems.
O kokie faini raudonlapiai lazdynai. O invazini kleva uosi tai naikinkit. O siaip as megstu dziunles bet didesniu medziu pavidalu.
Pas mane sode džiunglės. Senasis savininkas pasistengė susodint vuską, ką pažinojo ir ko nepažinojo. Turiu tujų, net geltoną kažkokią, pušį, delno dydžio šiškom, maumedį, raudoną lazdyną ir dar visokių augalų. Ten tokia kūrybinė betvarkė ir nėra nulaižytos žolės, o žolėje auga saulutės ir neužmirštuolės.