Acqua Alta, 07 Bir 2020 - 16:59, parašė: Tas visada ir visur yra tik sikynes urbas ir ozkiniu suburbas ,tau .O del visada ,tai vokieciai toki istatyma turejo,jei kaimynas nesitvarko ir tu ji skundi ar neskundi ,tai igyji teise pirmas siulyt kaina uz jo sklypa. Tokiu budu tvarka ivede. Dar ten viesai plakdavo tuos kur tuliku neturi.Ir nebėr tų laikų.ir .tolerancija ir žmogaus teisės ir tavo ,mano laisvos piktžolės.valio!!!
Man tai iš vis neįdomu kaip žmogus savo kieme tvarkosi,tai jo kiemas.soduose visur taip.čia rūmai,ten trobelė,ten vėl rūmai,ten normalus namas,ten apkeistas sklypas,dar kažkur kažkoks diedukas lentutėm kalą savo kokį vagonėlį,visko yra.bet žmonės žiūriu į savo lėkštę.ir jokio skirtumo su prasmėm tos piktžolės ar be prasmių.vienodai man rodo kas ką savo kieme turi.
Nu man tai juokinga ,nu turi sklypą,tai tavo teritorija.nu ar tau kas ją sako apie tavo piktžoles.nu įtariu,kad ne.
Jei kitiems nekenki,nemėtai už tvoros į kaimyni kiemą šiukšlių ar dar kažkaip nepažeidi kito teisių,tai gyvenk tu kaip nori.
Intemora, tvarkytis privaloma. Netvarka gali būti laikinai, perstatant, remontuojant ir pan.
Privaloma net sutvarkyti žemės sklypus, kurie skirti pardavimui. Aišku, iki tam tikros ribos ar skundo. Pas mus pvz šalia yra daug sklypų parduodama tose prerijose, tai po kažkokio įstatymo visi raistai buvo išpjauti, neliko šabakštynų, šiukšlynų, krūmynų. Kuo mes labai džiaugiamės.
Ir šiaip aš tai išaugau su nuostata, kad nesitvarkyti yra gėda. Tai daug ką liudija apie žmogų. Net jei įstatymai leistų gyventi kaip asocialams.
Yra kažkokio reguliavimo, bet visa kita paties žmogaus noras.
Ir nebėr tų laikų.ir .tolerancija ir žmogaus teisės ir tavo ,mano laisvos piktžolės.valio!!!
Ką tu čia nusišneki kaip asocialė kokia.
O ,taigi cia mega skudurynas pasirodo. O tai tavo uosvis su savo laukiniu MO ten toleruojamas?
jo, ten labai geras buna blusturgis, daug senienu visokiu. Uosvio sklypas tvarkingas, kas ten kam gali uzkliut?
Cia tik siemet jis tas zoles uzleido, del to viruso, o siaip tai jis ten triskart savaitej vaziuodavo. Ir rozes ten zydi, ir kitokios geles.
Pinotija, 07 Bir 2020 - 17:10, parašė: Intemora, tvarkytis privaloma. Netvarka gali būti laikinai, perstatant, remontuojant ir pan. Privaloma net sutvarkyti žemės sklypus, kurie skirti pardavimui. Aišku, iki tam tikros ribos ar skundo. Pas mus pvz šalia yra daug sklypų parduodama tose prerijose, tai po kažkokio įstatymo visi raistai buvo išpjauti, neliko šabakštynų, šiukšlynų, krūmynų. Kuo mes labai džiaugiamės. Ir šiaip aš tai išaugau su nuostata, kad nesitvarkyti yra gėda. Tai daug ką liudija apie žmogų. Net jei įstatymai leistų gyventi kaip asocialams. Yra kažkokio reguliavimo, bet visa kita paties žmogaus noras.Tai tada mano pusę kaimo reiktų apskųst ar kaip.nu nes visko yra. Bet tema ne apie tai, čia biški į lankas.o apie tai,ar toleruoja senuką su lūšnele.
Pinotija, 07 Bir 2020 - 17:13, parašė: Ką tu čia nusišneki kaip asocialė kokia.Tu labai nervuota ir pikta paskutiniu metu.vat mano piktžolės prasmę turi.😁
Ten labai tvarkingai apkaltas mazytis baltas nameliukas. Jame yra sofa ir staliukas. Nuo lietaus pasislept ir sumustini suvalgyt.
Nu va.pvz čia normalun ar ne.man tai normalu.