Nemegstu miesto ezeru....
*** Sėlija, 08 Bir 2020 - 21:48, parašė: Tai, kad draugiu neturi. Vat islektum ir gal visai smagu butu.Turiu aš tų draugių.tik noro,troškimo neturiu.džiaugsmas visai neapima.nu žodžiu,baisu....
Dėl draugų .nesigiriant,aš toks žmogs,nu.mėgsta ma ne,su manim nori draugaut.rašo,skambina,kviečia,pasakoja .nu,bet man to nereikia.aš draugauju kiek noriu,o noriu nedaug.geriausiai jaučiuosi savo kamputy su savo tel,filmais,knygom,namie galiu sedėt ir sedėt.bet kitiems atrodau visai kitokia.keliaut mėgstu,išvykt mėgstu,bet su šeima .man komfortiškiausia.mane fizinis kontaktas vargina.gal dėl darbo,mane ten išsunkia kaip.kempinę.pvz man koks meetas ar subėgimas.tai toks ...kai jau nueinu,nu smagu,nu faina,bet kokiam pusmečiui uženka.
Panasiai ir man.
Ir taip, Intemora, tai senatve. Bent jsu man tai tikrai.Nes buvo laikas, kai negaledavau namie nusedet. Iki kokiu 37.
*** Sėlija, 09 Bir 2020 - 10:43, parašė: Ir taip, Intemora, tai senatve. Bent jsu man tai tikrai.Nes buvo laikas, kai negaledavau namie nusedet. Iki kokiu 37.Kažkaip man anksčiau,daug anksčiau prasidėjo ta senatvė.nuo kokių 30😁
Bet ir jaunystėj aš lygiai taip pat gerai jausdavausi ar su knyga lovoj ar prie ežerų su alum chebra.tik su metais viršų ima pirmas variantas.
Nesupratau? Virgos neber tai visos pakeitet nustatymus is amzinos jaunystes i ankstyva senatve. Kai as cia viena sena buvau tai jus visos jaunos , o pasirodo tik konformistes ir daugiau nieko.
Vjrga yra virga,aš eau aš.
Kas tu vanduo tu?
Senatve yra salyginis zodis.
Jei dar vyro noriu, graziau apsirengt, tai reiskia, ne sena.
Bet vaiku turet nebegaliu, reiskia, sena.
Suprask, kaip nori..
Tai reiskia,kad laikas yra labai reliatyvi savoka,susijus su hormonais?
Arba gal yra koks nors sielos amzius ir nelabai priklausomas nuo hormonu? Arba laikas tai ne linija?