Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

*** Sėlija, 09 Bir 2020 - 11:51, parašė: Vel uzdaro sienas su ES?
Kur čia išskaitei?

Ai,pagalvojau,kad čia apie mus.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 09 birželio 2020 - 10:53

Man tai tokia smulkmena palyginus su tuo ką čia gaunu.🙂

Man rytinis kelimasis yra katorgu katorga. Tu gauni, ka gauni dabar, kai silta. Ziema negausi nieko, tik kiemo kasima. 

Atsakyti

*** Sėlija, 09 Bir 2020 - 11:52, parašė: Man rytinis kelimasis yra katorgu katorga. Tu gauni, ka gauni dabar, kai silta. Ziema negausi nieko, tik kiemo kasima.
Nuo vasario.pabaigos čia gyvenau.ir autobusu teko pasivažinėt ir keltis anksti,tik šiemet sniego nebuvo.ir pas mus visur asfaltuota ,tai gal prasikasim.

Bet tai kr žemą kažkaip smagu į savo kiemą.įvažiuot.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 09 birželio 2020 - 10:58

As tai godi, noriu ir narvelio neprarast bent iki pensijos, ir soda turet.  :D​ 

Atsakyti

Aš tai kažkaup negodi..ir turiu dar vieną narvelį,gal kada nors persikrautrysiu ir sodaą turiu,(nu kokia aš turtinga,gal.dar ir paskolą kada išsimokėsim,teoriškai ne tie daug ir liko😁)nors sakiau,kad nei negalvokit mane išgrūst senatvėj ,palikimo negausit😁

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 09 birželio 2020 - 11:34

Musu paskolai liko  11 metu. 

Atsakyti
Jau ta pirmaprade euforia ir naujumo jausmas. Atsimenu kokia laiminga buvau tame piktzoliu lauke ir griuvesiuose . Tiesa uzteko kvailumo ten priimti intemora.
Veliau aisku atejo ir ne tokiu geru jausmu ir nusivylimo. Bet dabar kazkaip vel visai nieko,net palyginus faina,palyginus su tais kur narvus kurortuose nusipirko. Ten tai isvis deprseja. Kaime gali bent didesnio arbuzo auginimo lenktynese dalyvaut ,vyna,suri ,daryt.Net laisvai vaikscioti ir be suns palydos.
Atsakyti

Visame kame savi pliusai ir minusai.

Tau, Alta, neimanoma dirbti tame kaime. Per toli jis tiesiog nuo visu darbo vietu. Ten tik ilsetis, gyventi be darbo. Nors as stebiuosi, kaip tu ten kokio versliuko neikurei. 

Atsakyti

Laisvai vaiksciot tai turiu kur, labai zalia, medinga, kruminga aplinka pas mane. Bet nuo vaikystes nemoku vaiksciot be tikslo. Neiseina man, ir nugara paskausta nuo leto ejimo. 

Atsakyti
Na atstumas irgi reliatyvus dalykas,o cia dar biski komunizmo likuciu yra. Tokiu kaip autobusas i darbovietes. Is musu kaimo yra i mesos kombinata, BMW daliu gamykla ir viesbucius. Na tiesa sakant viesbuciu nebera,yra vynuogynai.

Papildyta:
O as kaip tik stengiuosi daug vaikscioti ,nors tenka ir kastuvu arus susikast. Vakar va bulbiu pasodinau kastuviniu budu .
Atsakyti

Tai va, kastuvu kast galiu. O letai vaiksciot skauda. Gryna senatve :D​ 

Atsakyti
Na zinok reikia pavaiksciot ,ypac kur pusys auga. Del fitoncidu. Ir tu zinai kad as tusciai nepostinu.
Ir nereikia cia dabar deklaruoti pensininku klubo. Visos staigiai suseno.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 09 birželio 2020 - 12:23