Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Turbut, su kuo palyginsi. Tiesiog ateinanti branda keicia poreikius, pasirinkimus, komforto poreiki, net pomegius. Kiekviena zmogu ta branda skirtingai keicia. Yra daug jaunu zmoniu, kurie yra intravertai, ir kurie laimingi labai siauram savo pasauly. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *** Sėlija: 09 birželio 2020 - 10:21

As visai mielai nueiciau i koki smagu baliu su fainais zmonemis, ir isgerciau, ir net pasokciau iki isnaktu. Salyga, kad butu idomu ir linksma. Pvz. su kolegom nebenoriu jokiu susiejimu, nes per daugybe metu man tiesiog nebeidomu ir nuobodu. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *** Sėlija: 09 birželio 2020 - 10:24

Man tai  visi (dauguma žmonių ,faini ir mieli).Problema manyje. Neatsibosta,kaip tik mieliau su artimesniais bendrauju.

Čia kaip su seksu.skirtingi poreikiai😁

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 09 birželio 2020 - 10:29
Bet kartais ir su kolegom isejes labai nesigaili. Atsimenu viena staff do,nu zodziu - zorbingas,dazasvydis,karviu fermos lankymas.Nieks is senesniu nesutiko vaziuot,bet mane kazkaip priverte. Ir ka,patiko neispasakytai. Aisku dazasvydis nelabai ,bet as tuo zorbingo kamuoliu iki soties prisiridinejau.
Atsakyti

Na taip, kai nueini, buna visai nieko, bet reik jau save verst. 

Atsakyti

O dabar tai iš vis.kai name gyvenu,tai ir dar tas laisvės ir  erdvės pojūtis atsirado,tai iš  vis is niekur nenoriu.tam mieste  bėga,rieda,ūžia.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 09 birželio 2020 - 10:34

Seniai bloga nuo miesto. Centre atsirandu, tik kai pas dantista reik, ar kokiu konkreciu reikalu. 

Atsakyti
QUOTE(Intemora @ 2020 06 09, 10:33)
<p>O dabar tai iš vis.kai name gyvenu,tai ir dar tas laisvės ir  erdvės pojūtis atsirado,tai iš  vis is niekur nenoriu.tam mieste  bėga,rieda,ūžia.</p>

Is narveliuose laikomos vistos tapai laisvai vaikstancia. Laisve papugoms biggrin.gif
Atsakyti

Man tai tas narvelis nu labai patogus del darbo. Tai nesinori jo keisti i vazinejimus per kamscius ir itin ankstyva kelimasi, kad tu kamsciu isvengti. 

Atsakyti
Sudas ,pas mus vel uzdaro nuo ryt laisve. Siandien jau 100 nauju atveju ,nuo ryt vel karinis rezimas. Suvaziavo karunuotieji pailset.
Atsakyti

*** Sėlija, 09 Bir 2020 - 11:39, parašė: Man tai tas narvelis nu labai patogus del darbo. Tai nesinori jo keisti i vazinejimus per kamscius ir itin ankstyva kelimasi, kad tu kamsciu isvengti.
Man tai tokia smulkmena palyginus su tuo ką čia gaunu.🙂
Atsakyti

Vel uzdaro sienas su ES? 

Atsakyti