Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Madam, mano mama acto esencija pildavo i tuos tarpelius. Nudziudavo viskas staigiai. 

Selija, aš irgi pyliau viską iš natural. Po poros savaičių kaip rugių laukas. Daba viskas išravėta, pilsim brudo, šunys eis tik pasivaikščiot rajone, nes tos zarazos mygom atžels.

Atsakyti

Čia apie seną triobą šneku, kitoj iš viso angliškas sodas ir viskas apžėlę. Noriu šitą butą/pusnamį parduot.

Atsakyti

*** Sėlija, 10 Bir 2020 - 22:04, parašė: Duso kabina nesunku ir nebrangu pakeist veliau. Virtuve brangu. As Merdoko paslaptis ziuriu antra savaite.
Nu ten viską lupt reikia,visas šaliuotes ,grindis ir pan.kad tik dušo kabinos reiktų.
Atsakyti

Duso kabina nesunku ir nebrangu pakeist veliau. Virtuve brangu. 

As Merdoko paslaptis ziuriu antra savaite. 

Apie ka jis?

Atsakyti

Duso kabina nesunku ir nebrangu pakeist veliau. Virtuve brangu. 

As Merdoko paslaptis ziuriu antra savaite. 

Aš Merdoką kažkada per TV žiūrėdavau, patiko.

Atsakyti

ar šiais laikais yra toks daiktas parduotuvėse? nes mane irgi baisiai nervija, kaip ir Madaminą.

Tai yra turbut

Va, pareklamuosiu,  diedas apsipirko, bais patenkytas.

https://www.aboutyou.lt/?gender=female

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *** Sėlija: 10 birželio 2020 - 22:03

Apie ka jis?

Nu toks zavus detektyvas praeitam simtmety zmogzudystes tiria. Ir zavi patanatome.

Atsakyti

Virtuvei netaupykit. Geriau kokio sudo nenusipirkt. 

Pritariu

Atsakyti

Nu,kad viskas svarbu.durų reikia,nes pas mus 70 tūjų m.,dušo kambarį sutvarkyt,nu daug ko ir viskas svarbu.😁

Kaip gali būti 2000ųjų name 1970ųjų durys  :blink:​ 

Atsakyti

Čia apie seną triobą šneku, kitoj iš viso angliškas sodas ir viskas apžėlę. Noriu šitą butą/pusnamį parduot.

Kaip tu be centro  gyvensi?

Atsakyti

ar šiais laikais yra toks daiktas parduotuvėse? nes mane irgi baisiai nervija, kaip ir Madaminą.
Yra specialūs herbicidai. Tik jų nereikia naudoti prieš lietų... 
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pienė_: 10 birželio 2020 - 22:28

Pienė_, 10 Bir 2020 - 23:21, parašė: Kaip gali būti 2000ųjų name 1970ųjų durys :blink:
Labai paprastai,susitempė iš kažkur ir įstatė.ir dar visos skirtingos.
Atsakyti