Intemora, tu dar Basanovkej?
*** Sėlija, 10 Bir 2020 - 15:30, parašė: Intemora, tu dar Basanovkej?Kur?ne..aš važiuoju iš mokymų.
seski ant kelmelio ir uzkask desreleee
*** Sėlija, 10 Bir 2020 - 18:55, parašė: seski ant kelmelio ir uzkask desreleeeŽuvį kepiau su bulvėm,karališkų ledų priėdžiau ir dasibaigiau varškės sūriu su paprika.jau guliu. ..vakar užsakėm laiptus.svarstėm uždaras ar atviras pakopas daryt.atviros pigiau ant 500.Bet ai,užsakėm uždaras.tai tris dienas montuos ir reiks mums dingt trims parom,nes meistriukai neprivažinės iš Ramygalos,tai miegos pas mus virtuvėj ant čiužinių.😀
Man labiau patinka atviros, laiptai grakstesni atrodo.
*** Sėlija, 10 Bir 2020 - 19:54, parašė: Man labiau patinka atviros, laiptai grakstesni atrodo.Man uždari,tvirčiau ir ilgaamžiškiau atrodo ir jokie ten trupiniai ar dulkės apačion nekris,po apačia bus sandėliukas šluotoms. Ryt laiptinę špakliuos ir dažys ir virtuvės lubas.
nekris, nes liks ant laiptu
Geriau jau ant tu sluotu kristu
nekris, nes liks ant laiptu
Geriau jau ant tu sluotu kristu
Sakai tada priduos grakštumo? 😅
Sutinku, jeigu po laiptais atvira erdvė, tada taip, gražu atviri, bet jeigu šluotų sandėliukas - tai tik uždari laiptai.
Ojėj, Intemora gamtos džiaugsmą pajautė. Net nesitiki.
Už virtuvę man užprašė 5, dar klausinėju kitur.
Nors į mėnesį sutaupom nemažai, ale čia kostmosas.
Nu gerai ta gamta_sedėt ant kelmo ir vyniuką gurkšnot. Blogai_sėt,sodint ir ravėt.😁
Aš tai nekantrauju sužinot,kaip pas mus bus su virtuve galutiniam variante.ryt ateis baldininkai.kiek priskaičiuos.
Jaučiu kai priskaičiuis tai nebereiks man nei stiklo,nei blizgių plokščių.praeis noras🙄
Aš tai nekantrauju sužinot,kaip pas mus bus su virtuve galutiniam variante.ryt ateis baldininkai.kiek priskaičiuos.
Jaučiu kai priskaičiuis tai nebereiks man nei stiklo,nei blizgių plokščių.praeis noras🙄
Nu tai mazdaug gi zinot, kiek kas kainuoja, ir koks jusu biudzetas.