Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Zinau as kaip tas nuotraukas det. Tik pas mane mazai programiniu sprendimu ir aplikaciju. Na as sena vezle,tai naudojuosi akmens amziaus iranga.
Atsakyti

Priedas  FB_IMG_1591866640332.jpg   51,34KB   0 Parsiųsta kartų

Kas turejot tokia kreditke?  :D

Atsakyti
Tai kad cia joks kreditas ,visas debetas.
O amadejos atveju tai jei vyriskis kazka apkaltino pries iseidamas ,tai nelabai dera jo gailetis. Jo sprendimas ,palikti vaika. Nebent jei kokiu veziu sirgo. Tada jau amzina atilsi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 11 birželio 2020 - 11:46

Drakoniuko klasiokės mama mirė tik ką,insultas,man šokas. Tokia aktyvistė,ten viską organizuodavi,pirkdavo ieškodavo.nežinau kiwk jai.metų buvo,bet.gi nelabai daug,mano bendravardė.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 11 birželio 2020 - 11:40

Drakoniuko klasiokės mama mirė tik ką,insultas,man šokas. Tokia aktyvistė,ten viską organizuodavi,pirkdavo ieškodavo.nežinau kiwk jai.metų buvo,bet.gi nelabai daug,mano bendravardė.

Siaubas..  :blink:​ 

Atsakyti

Tai zmona kita susirado, ar kaip? 

As nzn priezasties...

Pastaruoju metu pilnas fb fotkiu su vaiku.

Dirbo Klpd. savivaldybej, nama statesi...

Kaip ziauru. 

Atsakyti

Tai kad cia joks kreditas ,visas debetas. O amadejos atveju tai jei vyriskis kazka apkaltino pries iseidamas ,tai nelabai dera jo gailetis. Jo sprendimas ,palikti vaika. Nebent jei kokiu veziu sirgo. Tada jau amzina atilsi.
Nu nepanasu i liga.  O siaip jausmas toks durnas.

Aisku padaryt nieko turbut tebuvo galima, bet seniau taip pa dusam bendraudavom.... Gal neturejo su kuo pasikalbet.

Vaiko gaila be proto...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 11 birželio 2020 - 12:53

Tai kad cia joks kreditas ,visas debetas.
O amadejos atveju tai jei vyriskis kazka apkaltino pries iseidamas ,tai nelabai dera jo gailetis. Jo sprendimas ,palikti vaika. Nebent jei kokiu veziu sirgo. Tada jau amzina atilsi.

Labai pritariu.

Atsakyti

Nu nepanasu i liga. 

O siaip jausmas toks durnas. Aisku padaryt nieko turbut tebuvo galima, bet seniau taip pa dusam bendraudavom.... Gal neturejo su kuo pasikalbet.

Tai jis apkaltino kitus dėl to, kad žudosi? Tipo paliko kaltės jausmą kitiems?

Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2020 06 11, 10:51)
<p>Atsigaut negaliu...</p><p>Siand. Pamaciau posta fb seno draugo zmonos, kad jo nebera. Nors nebendravom pastaruoju metu, bet jaunystej budavo kone kasdien rasinejames.</p><p>Paziuriu jo fb. Vakar d. postas su klausimu porai zmoniu ar jie taps laimingesni sugriove kitos seimos gyvenima. Atsiprasymas kitu ir prierasas "pasakos pabaiga" su vakar data.</p><p></p><p>O sunus katik 3 klase klase...</p><p></p><p>Apsizliumbiau, negaliu kaip gaila  verysad.gif </p>

Na is amadejos posto ,sprendziu ,kad kazka apkaltino sugriovus seima.
Atsakyti

Tai jis apkaltino kitus dėl to, kad žudosi? Tipo paliko kaltės jausmą kitiems?
Gal tiesiog pries iseidamas nusprende kai kam pasakyt tai, ko nedrisdavo.  Nesmerkiu. Ne siaip isejo. Matyt nepakele gyvenimo nastos. 
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *** Sėlija: 11 birželio 2020 - 12:59

Gal tiesiog pries iseidamas nusprende kai kam pasakyt tai, ko nedrisdavo.  Nesmerkiu. Ne siaip isejo. Matyt nepakele gyvenimo nastos. 

Na, nebūtinai jį žmona išdavė ar kitu ar panašiai.

Juk gali būti ir priešingai. Pats gyveno dvigubą gyvenimą ir švilpavo, jokios naštos netempė. Gal pažįstami, draugai ėmė ir žmonai pasakė, matydami, kaip ji nuolat kvailinama. 

Ar tada ne pats savo gyvenimą sugriovė? Ar kalti kiti? Aišku, lengviau apkaltinti kitus, nei pripažinti, kad pats kažką sugriovei...

Na tai tiesiog būrimas iš kavos tirščių. Bet besižudantys tarsi savo kaltes mėgsta perkelti kitiems ...kad ir buvo atvejis, kai mokinys nusižudė dėl neigiamo pažymio...

Atsakyti