Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Vaikas neuzaugintas.
As irgi nesmerkiu tu ,kurie nepalieka neuzaugintu vaiku,nebaigtu darbu. Nieko pries juos neturiu. Ju pasirinkimas.
Bet gyvenimo nasta yra gyvenimo nasta. Palikti neuzauginta vaika ir nepastatyta nama.Na sakau ,buna zmogus serga sunkiai ir tik kankyne telikus. Tada jau pateisinama ir gaila.
O kitais atvejais kazkaip ne.
Atsakyti

Gal tiesiog pries iseidamas nusprende kai kam pasakyt tai, ko nedrisdavo.  Nesmerkiu. Ne siaip isejo. Matyt nepakele gyvenimo nastos. 

Zn. kas bausiausia... Zmogui buvo taip sunku, o niekas nepadejo. Gal ir nezinojo...

As negaliu smerkti, nes zinau kas tai do jausmas kai gyventi atrodo persunku, perskausminga ir atrodonatrodo jokios iseities. Ir net zinau koks saldus pojutys atkersyti ivardijus kaltus :)

Aisku tik minciu lygmeny, nes turbut turiu perstipru atsakomybes jausma. 

Atsakyti

Aš tai nelabai supratau, nusižudė? O tai "išėjo, išėjo".

Samprotauti galima įvairiai, nes niekas neaišku.

Galima tik užjausti Amadėją dėl jos dabartinių jausmų ir šoko.

Atsakyti

O dėl ko TD tema "pravalas"? Gi kalbasi moterys. Kaip ir bet kurioje temoje. Ar peštis turi, kad tema būtų aukštų reitingų?

Atsakyti
Tai kas cia diskutuotu apie savizudybes ,jei but isejes i parduotuve?
Atsakyti

Zinau, kas yra dvasine kancia, ji daug stipresne uz fizine, taigi vezys ne pats baisiausias dalykas. 

Atsakyti

Nors čia apie koroną įprasta nekalbėti, bet ar jums neatrodo, kad griaunama, kas pasiekta? 19 atvejų per dieną vien atlaisvinus varžtus. Kas bus, kai bus atšaukta? Verslas, aišku spaudžia, suprantama, ekonomika. 

Mano nuomone, bus blogai. Ypač, kai atvykus iš tokių "degančių" šalių, nėra prievolės karantinuotis ir privalomai tirtis. Tik savanoriškai.

Atsakyti

Tai kas cia diskutuotu apie savizudybes ,jei but isejes i parduotuve?

Man savižudybės įvardinimas "išėjimu" blogai skamba. Vadinkim daiktus tikraisiais vardais.

Atsakyti
Ai jus nel viruso nesijaudinkit ,jau serga dideli fabrikai,graikijoje grizus pana is UK apkrete puse soloniku,didelis vakarelis buvo. Tiek kad visiems nusibodo ir nieks nebesneka.
Atsakyti

Ai jus nel viruso nesijaudinkit ,jau serga dideli fabrikai,graikijoje grizus pana is UK apkrete puse soloniku,didelis vakarelis buvo. Tiek kad visiems nusibodo ir nieks nebesneka.

Tai taip ir bus, nustos šnekėtis, absoliučiai nesisaugos, nes nusibodo (ir tikrai nusibodo). Šnekėtis ir nereikia, reikia pasisaugoti.

MB kažkur surado, kad 0 grupės žmonės turi mažiausiai tikimybės susirgti, tai dabar manim didžiuojasi. :D​ 

Atsakyti

Va Intemoros drakoniuko klasiokės mama pasirinkimo neturėjo ir paliko neužaugintą dukrelę ne savo valia. Labai gaila, kai miršta žmonės nespėję užauginti savo vaikų...

Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2020 06 11, 11:43)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="kristij" data-cid="72669473" data-time="1591850995"><div><p>Oo..mano vienas megstamiausiu serialu. Maciau paskutinis sezonas jau yra..reiks ziuret smile.gif</p></div></blockquote><p>Daug ten tu sezonu.</p><p>Man tai tetis rekomendavo.</p>

prasidejo 7..paskutinis sezonas.
Atsakyti