Kažkaip.sunkupatikėt,kad tave gali išguiti.Pati turbūt nenorėjai ten būt.🙂
Man savižudybės įvardinimas "išėjimu" blogai skamba. Vadinkim daiktus tikraisiais vardais.
As nerasiau "isejo"
Pravalas todel ,kad mane is ten isgujo. Gal ir gerai. Tik gaile ten viena liko. Karts nuo karto ja ten uzsipuola del kokiu nors valstybiniu nesklandumu. Lyg ji pakeist ka galetu.
Tai ne temai pravalas, o tau pačiai. Tema gyvuoja ir be tavęs, nors tu, aišku, kolorito įneši, nenuneigsi.
Taves isguit neimanoma, Alta. Isejai pati ir tiek. Dabar turbut gailiesi ir lauki, kol kas nors pakvies atgal?
Neidomu ten be Altos...
Truksta kazko ![]()
Aikit ,kas ten mane kvies. Ten jauni zmones vadovauja.Kam jiem bobutes .O man taip ten patiko ikelt visokius video ,na ,yra kaip yra.
Ir va kur sutinku su intemora. SM yra savotiski laukiniai vakarai , o TD futuristine geroves vieta. Na karoce, ne man komunizmas.
Tau patiko, tik klausimas, ar tie video patiko kitiems, ar juos bent atidarinejo. Nes as tai neatidarineju.
Ouu, laikiniai vakarai man patinka, ir taip romantiskai skamba
Amadeja,as nesu TD pavaldine, o jie ne mano menedzeriai , o rialina nera dievo vietininkas romos pontifikas.Atia TD,grazi utopija apie tobula pasauli.Taip lengvai Rialinai valdzia uzleidai, nu visai uz savo buvi kovot nesugebi, Alta, gedykis
Ir tavo burbulines, katru taip ilgejaisi, grizo ne kurios, o tu pasiplovei be kovos...