Turiu pasakyt,nors gėda pripažint😁,bet kažkaip gal ir nieko ta Alta.kaip be jos.
Spalvu inesa ![]()
Uoj, tik nepradek. Niekam tu netrukdai, tavo toks bendravimo budas.
Koks? Tipo ateinu tik prisi...nėt?
Net jau pagalvojau, kad gal iškreiptai save matau ir nesuprantu, kad atėjusi pabendrauti tik prisi...ėju
...tai atsidariau "Mano turinys" ir peržvelgiau savo žinutes ...nieko panašaus kaip teigi vis tiek nepamačiau. Tai galvokit abi su Pinotija ką norit ir vadinkite mano žinutes kaip norite...
Koks? Tipo ateinu tik prisi...nėt?
Net jau pagalvojau, kad gal iškreiptai save matau ir nesuprantu, kad atėjusi pabendrauti tik prisi...ėju
...tai atsidariau "Mano turinys" ir peržvelgiau savo žinutes ...nieko panašaus kaip teigi vis tiek nepamačiau. Tai galvokit abi su Pinotija ką norit ir vadinkite mano žinutes kaip norite...
Ai, baik įsižeidinėt. Nieko tokio nepasakėm. Aš išvis nieko, tik palaikinau Sėlijos postą. Turi tu tokį bruožą, tikrai.
Bet galima jį visaip pavadint, nebūtinai taip kaip Sėlija.
O Altos Makiavelis - tai jau labai gerai, ar ne? Nėra ko įsižeidinėti?
Ai, baik įsižeidinėt. Nieko tokio nepasakėm. Aš išvis nieko, tik palaikinau Sėlijos postą. Turi tu tokį bruožą, tikrai.
Aš nei tau nei Sėlijai neliepiu nuomonės apie mane pakeisti ...jums atrodo, kad ateinu tik prisi...nėti ir net jeigu nėra prie ko vis tiek prisi...isu. Na ir turėkitės tą savo nuomonę. O man jau nusibodo tas iškreiptas vaizdas. Todėl leisiu sau turėti kitokią. Ir ne tik nuomonę, bet ir žinau dėl ko čia ateidavau...
Nesu pašnekovė, prisi...nėtoja nebūsiu.
Oi, Sėlija, tik nereikia ...dabar dar savo nuomonę apvilks po žodžiu "visos" 😅
Čia kaip aš rašyčiau, kad visoms esu įdomi pašnekovė. Na žinau, kad ne visoms ...o iš patirties sakau, kad daugumai.
Ir ačiū, jau gana. Nesu teorema, kurią privalėtum įrodyti. Jau rašiau, kad ir be įrodymų, drąsiai turėkis savo nuomonę. Tiek.