Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Tai dar būna, kad kažkas atkakliai bando įsilaužt į svetimą mašiną, nes mato  tokius pačius ratlankius. :)

Kol nepakelia galvos.

sitas man pasitaike karta, seniai

Atsakyti

Jooo :D Dirbau įtemptai, ilgai ir po darbo varau įprastu maršrutu - į aikštelę. Na, toks roboto judėjimas, iš įpratimo. Galvoju, blin, kur mašina :hmm: Paskui davėjo. Net gėda, Alzheimeris, išsiblaškymas ar nuovargis?

Aš tokius dalykus vadinu smegenų karštine. Po darbo, galvojimo. Gali trukti ir kelis mėn., jei esi apsikrovęs. Aš  dažnai net neprisimenu, kokie tai buvo mėnesiai, kas vyko. Smegenų nuovargis.

Atsakyti

Joo, kol redagavau, norėdama pridurti, baigėsi SM man duotas laikas ir pasakė vsio. :)​ 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pinotija: 11 birželio 2020 - 18:19

As tai amzinai po namus tapkiu ieskau ir  akiniu. Kasdien po kelis sykius. 

Atsakyti

Mano tapkes, pėdkelnes ir plaukų gumytes labai vienas kralikas pašefuoja :D​ 

Atsakyti

akinių nuolat ieškau. Turiu įprotį, kur beeičiau, juos nusiimt ir neštis rankoje. Paskui palieku kažkur. Po to reikia atsekti kelią, kur buvau. Todėl dabar turiu keliose vietose padėta (namie). O darbe turiu vienus, kuriuos laikau ten, nesinešu. Dar vieni rankinėje nuolat, kiti-mašinoje.

Atsakyti

Šiąnakt telefoną kiemo pavėsinėj palikau, ateinu ryte į pavėsinę, guli ant mano fotelio su paduškom kaimynų katinas kaip tortas :) 

Atsakyti

Mano ana sunyte turejo mada mano paliktas tapkes nuolat i miegamaji nunesti ir ant lovos po viena uzkelti. Tai ten pirmiausiai ir ieskodavau. Sita tapkem abejinga, tai tenka po visa buta ieskot. 

Atsakyti

Šiąnakt telefoną kiemo pavėsinėj palikau, ateinu ryte į pavėsinę, guli ant mano fotelio su paduškom kaimynų katinas kaip tortas :)

Tu, motin, patikryk, mazu priskambino kur giminem i Afrika :D​ 

Atsakyti

:lol:​ 

Atsakyti

Na, nebent tas kaimynų katinas. O, su giminėm iš Afrikos, kažkaip senokai bendravom :B​ 

Atsakyti

As telefono

Atsakyti