Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Ok, tai is patirties sakau, kad daugumai atrodai megstanti kabinetis. Dabar geriau? 

Atsakyti

Idomi pasnekove tai nesi. Man. Tokios, kur idealizuoja save, savo vaikus, o kritikuoja tik  kitus, niekad nebuna idomios.Kaip is debesu iskritusios.... 

Atsakyti

Ok, tai is patirties sakau, kad daugumai atrodai megstanti kabinetis. Dabar geriau? 

Iš patirties sakyk apie save. Manau žinai kokia atrodai daugumai...

O ne įsigalink už visus jų nuomonę apie mane pasakyti...

Atsakyti

Iš patirties sakyk apie save. Manau žinai kokia atrodai daugumai... O ne įsigalink už visus jų nuomonę apie mane pasakyti...

Jo, zinau. 

Tai ir tu zinai, tik apsimeti, kad nezinai. 

Atsakyti

Oi, Sėlija, tik nereikia  ...dabar dar savo nuomonę apvilks po žodžiu "visos" 😅 

Čia kaip aš rašyčiau, kad visoms esu įdomi pašnekovė. Na žinau, kad ne visoms ...o iš patirties sakau, kad daugumai.

Ir ačiū, jau gana. Nesu teorema, kurią privalėtum įrodyti. Jau rašiau, kad ir be įrodymų, drąsiai turėkis savo nuomonę. Tiek.

Atsakyti

Būna. Aš mašinos raktų užsimuštinai  ieškau, kai jie pas mane rankoj. Arba mobilaus, prašau mb man paskambint, tas skambina, o aš matau rankose jo skambutį ir galvoju, ko čia man skambina? :lol:​ 

Dar būna, kad kažkas eina į parkingą auto ieškot, nors atvažiavo su taksu.  :B  :D​ 

Atsakyti

Dar būna, kad kažkas eina į parkingą auto ieškot, nors atvažiavo su taksu.  :B  :D​ 

:blink:​ rimtai? 

Atsakyti

Tai dar būna, kad kažkas atkakliai bando įsilaužt į svetimą mašiną, nes mato  tokius pačius ratlankius. :) 

Kol nepakelia galvos.

Atsakyti

Idomi pasnekove tai nesi. Man. Tokios, kur idealizuoja save, savo vaikus, o kritikuoja tik  kitus, niekad nebuna idomios.Kaip is debesu iskritusios.... 

Man įdomi, jos postai įtaigūs, su pagrįsta nuomone ir konkretūs. Nemačiau aš saviidealizavimo. Tiesiog pasitikinčio savim žmogaus postai.

Atsakyti

jei aprašyčiau visus savo liapsusus, anekdotų knyga gautųsi. :D    

Atsakyti

Jooo :D Dirbau įtemptai, ilgai ir po darbo varau įprastu maršrutu - į aikštelę. Na, toks roboto judėjimas, iš įpratimo. Galvoju, blin, kur mašina :hmm: Paskui davėjo. Net gėda, Alzheimeris, išsiblaškymas ar nuovargis?

Atsakyti

Man įdomi, jos postai įtaigūs, su pagrįsta nuomone ir konkretūs. Nemačiau aš saviidealizavimo. Tiesiog pasitikinčio savim žmogaus postai.

Iš dalies sutinku. Bet jei bet kokį kito postą matai kaip objektą oponavimui, tai koks tai pašnekovas. Ir kai iš anksto žinai visą tiesą, nieko išgimdyt nereikia. Kai eini pirmyn su vienu tikslu pasiginčyt. Nei į kairę, nei į dešinę. 

Atsakyti