Man tai pastoviai su akiniais.yra buvę taip,kad esu su akiniais ir klausiu ar nematė mano akinių.dar su telefonu.esu radusi duoninėj,bet netikiu,kad aš ten padėjau,pats turbūt nuėjo..😁
Pati i ta duonine ir igrudai, negi nykstukai?
Mb indus iš indaplovės kartais į šaldytuvą sudeda.
Oj, užsigalvojau, atseit.
*** Sėlija, 11 Bir 2020 - 20:42, parašė: Pati i ta duonine ir igrudai, negi nykstukai?Gal koks kaukas....😳😁
Dar su tapkėm ,dingsta viena,tada atsiranda kita,taip ir nesusiporuoja.
Mb indus iš indaplovės kartais į šaldytuvą sudeda.
Oj, užsigalvojau, atseit.
Ahahahaaaa
Dar su tapkėm ,dingsta viena,tada atsiranda kita,taip ir nesusiporuoja.
Aš savo vasarinių naminių tapkių, kurios labai patogios, 3 metus buvau pasigedus, niekaip nesupratau, kaip jos galėjo išeit iš namų. O kai šiemet pirmąkart važiavom į sodą, užvažiavom į garažą, kur laikomas įv. šlamštas, radau ir tapkes, ir skrybelę, ir įvairius šalikus ir skaras. Kodėl mb juos nusprendė išvežt, kai pas mus name yra garažas ir šiaip palėpės, ir kodėl būtent tapkes, tai supratimo neturiu. Ir jis nežino taip pat.
Dabar ieškau šliurių per pirštą, labai gerai kai karšta, randu tik vieną. Visus namus išariau, nėra.
As vakar susiradau dvejas slepkes per pirsta. Jau ir pas mus ziauriai dusna, oro truksta.
Bet siaip, tai nuolat kazkas dingsta. Velykiniu dekoraciju du metus neradau, atsirado prie retai nesiojamu batu.
Suns petnesu ir dirzo prisegti masinoj pernai pries kelione irgi neradau. Tik grizom, iskart atsirado.
Dabar visur ieskau senu sortu... kaip i vandeni..
Pasiklojau lovą pavėsinėje. Bus matyt. Gulėt komfortiška, jei uodai nesukąs
Tu cia nakti ruosies miegot?