Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Na pasirodo vel klydau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 13 birželio 2020 - 11:45

O tu negali daleisti tokios minties, kad tavo santuoka nepavyko ir del tavo kaltes?

As tai pripazistu, kad prisidejau irgi prie to. 

Atsakyti
biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 13 birželio 2020 - 11:59

Koks šaunus bendravimas, Alta. Parašai ir ištrini.  Bailė.

Atsakyti
Todel kad kaltini mane haliucinacijom.

Atsakyti

Todel kad kaltini mane haliucinacijom.

nei kaltinu, nei haliucinacijom. Skaityk tekstą ir suvok, kas rašoma.

Atsakyti
Tu sakai ,kad as tik ieskau kaltu ir kaltes neprisiimu. Prisiiimu ,prisiiimu ir bausme atlikinejau labai saziningai. Jau kad as kalta tai girdejau milijona kartu is visu ir dar siryt is selijos. Na bet as va nemoku taip kontraatakuoti zaibiskai kaip jus. As progos palaukiu. Tesiog tokia jau gamtos ivairove esu. Nors ar kontratakuosiu selija tai neisitikinus.
Atsakyti

Ir kam reikia metu metais greziotis atgal? Tu blin i prieki ziurek.

Tai turi ta generola, ar ne? Vat jei ta prasikai, tai tikrai pati kalta, galiu akmenim uzmetyt :D 

Atsakyti
Aha , parodet savo tikruosius veidus su ta generolo situacija. Tik nai nai ir amadeja isreiske susirupinima,o visos kitos pajuto ta degancio kaimyno namo palaima.
Atsakyti

Jokios palaimos nepajutau, anaiptol.Man is tikro tai labai gaila, nes  man generolas labai patiko, kaip zmogus. Ir judu atrodet laimingi. 

Atsakyti
https://en.wikipedia.../W_głębi_lasu
Vo lenkiskas filmas. Labai kokybiskas.
Atsakyti

Kai man  buvo 17,laužiau labai kietą ,keikiausi kaip sapožnikas,bandžiau rūkyt,eidavau į "plotus "ir gerdavau alų iš trilitrinio.dabarvlabai keista,kad tokia buvau,bet dar keisčiau,kad vegetarė to nedaro.😁

Gal laikai pasikeitė🤔

Arba aš ne su tais draugais draugavau.🤔

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 13 birželio 2020 - 13:09