Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Buvo mintis, bet nenoriu tarp žmonių trintis ir prisipirkt kokio š... :D Į žalią stotelę važiuosiu rožėms nuo amarų kokios tručyznos.

Atsakyti

Tu sakai ,kad as tik ieskau kaltu ir kaltes neprisiimu. Prisiiimu ,prisiiimu ir bausme atlikinejau labai saziningai. Jau kad as kalta tai girdejau milijona kartu is visu ir dar siryt is selijos. Na bet as va nemoku taip kontraatakuoti zaibiskai kaip jus. As progos palaukiu. Tesiog tokia jau gamtos ivairove esu. Nors ar kontratakuosiu selija tai neisitikinus.

O tu negali pamiršt tas tavo tariamas klaidas ir tiesiog gyventi? Tu save ėdi, kaip matom, net visai nereikia, kad kiti ėstų.

Aha , parodet savo tikruosius veidus su ta generolo situacija. Tik nai nai ir amadeja isreiske susirupinima,o visos kitos pajuto ta degancio kaimyno namo palaima.

Nieko panašaus, man tiesiog gaila buvo, rimtai.  Jei špilką kokią ir paleidau, tai ne iš blogos valios, o todėl, kad privedei. O tu tą labai sugebi.

Kai man  buvo 17,laužiau labai kietą ,keikiausi kaip sapožnikas,bandžiau rūkyt,eidavau į "plotus "ir gerdavau alų iš trilitrinio.dabarvlabai keista,kad tokia buvau,bet dar keisčiau,kad vegetarė to nedaro.😁

Gal laikai pasikeitė🤔

Arba aš ne su tais draugais draugavau.🤔

17 metų man į galvą nebūtų atėję tokie dalykai. Aplinka buvo kita. Aš net šampano pirmą kartą paragavau mokyklos išleistuvėse.  Bet tokių mergicų kaip tu, tai  esu mačius. Tais laikais jos buvo išmetamos iš mokyklos ir eidavo į vakarinę. :D​ 

Atsakyti

Nu ,kad nieko nemwtė.su klasiokais varydavom ,net pirmūnų buvo.tiesiog vieni išaugo,kiti ne.o aplinka,nu mokyklos aplinka,kitokios nepažinojau.

Pats durniavimo metas niolikos.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 13 birželio 2020 - 13:28

Nu ,kad nieko nemwtė.su klasiokais varydavom ,net pirmūnų buvo.tiesiog vieni išaugo,kiti ne.o aplinka,nu mokyklos aplinka,kitokios nepažinojau.

Pats durniavimo metas niolikos.

Nu ne visos durniuoja. Buvo keletas klasiokų, rinkdavosi soduose, baliavodavo. Man tai nerūpėjo. O dar aš ir norėdama nebūčiau galėjus. Dėl mano motinos pareigų.

Ir Sėlija turbūt tą patį patyrus.

Atsakyti

Nu aišku,kad ne visi, bet tai tai arba niolikos arba jau per vėlu.😁😁😁

Ir kai augi Vilniuj,tai kokios dar pareigos,gali į kitą miesto galą nuvaryt ir nieks nesužinos😁

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 13 birželio 2020 - 13:45

As tai buciau ta viska mielai darius, tik tevai taip stipriai uz vadziu laije, kad nieko nesigavo. Studijuodama  biski atsigriebiau, pirmus metus tai buvo tusai ant tusu..  :D​ 

Atsakyti

*** Sėlija, 13 Bir 2020 - 14:51, parašė: As tai buciau ta viska mielai darius, tik tevai taip stipriai uz vadziu laije, kad nieko nesigavo. Studijuodama biski atsigriebiau, pirmus metus tai buvo tusai ant tusu.. :D
Mane irgi laikė;bet neklausiau.ir lupt gavau ir visokie namų areštai,bet tai tokios menkos kliūtys,kai norisi.😁
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 13 birželio 2020 - 13:58

Nepakankamai lupo, matyt :D​ 

Atsakyti

*** Sėlija, 13 Bir 2020 - 15:10, parašė: Nepakankamai lupo, matyt :D
Matyt😁
Atsakyti

Mane irgi laikė;bet neklausiau.ir lupt gavau ir visokie namų areštai,bet tai tokios menkos kliūtys,kai norisi.😁

manęs nelaikė, aš niekad neturėjau polinkio tūsams. Studijų metais dėl kompanijos reikėjo dalyvauti. Tai bent žinau, kas tai yra.

Bet užtai  viską su kaupu atliko mano sūnus. Žinau net tai kaip reikia pasiimti iš policijos ar ligoninės, po tūsų.

Atsakyti

Dabar užsileisiu 2 cellos ir pabliausiu truputį.

Atsakyti

manęs nelaikė, aš niekad neturėjau polinkio tūsams. Studijų metais dėl kompanijos reikėjo dalyvauti. Tai bent žinau, kas tai yra.

Bet užtai  viską su kaupu atliko mano sūnus. Žinau net tai kaip reikia pasiimti iš policijos ar ligoninės, po tūsų.

gal todel, kad nelaike, ir nereikejo :) Manes irgi nelaike, bet nesinorejo nei rukyt, nei gert, nei tusint...

Atsakyti