Jeigu apie materializmą.😁
Tai virtuvę paskaičiavo.nu su visaos bliumais,blizgia plokšte,dar ten kažkuo.2450,nu visai normaliai.visai nepasidaugino,kesta.gal kažkas čia negerai.🤔😁
Jei jau klausysi manęs - tikrai per pigu. Kad kokia šūduva nebūtų.
Tikrai neįsižeidžiau. Ir tavęs neketinau įžeist. Bet tu suprask, kad yra kitokių - kažkas už 100 eur orchidėjas perka, kažkas bijūnus, kažkas sendaikčius. Kodėl reikia tyčiotis iš kitokių, kuriems gal tai vertybė, o va tau, ne? Aš, kaip suprantu, tau niekas neįdomu ir jokių hobių tu neturi. Valdo tik materializmas skudurų pavidale.
nu common..ji turi hobi - keliones..kaip ir as, beje... Kodel tai "niekas neidomu"?
as irgi uz tiek nepirkciau...nusipirkciau paprastaji geliadarzelini..uz 8eu
ne esmė bijūnai.
Pvz., vyną galima gerti ir iš tetrapako, vis tiek apgirsi, o galima rinktis gerą, brangų. Kieno kokie prioritetai.. Kas supranta ir vertina.
Pvz., nesuprasčiau tavęs, jei važiuotum kopti į kokį nesuprantamai brangų kalną.
O tau tai būtų jėga. Čia tik kaip pavyzdys.
nu common..ji turi hobi - keliones..kaip ir as, beje... Kodel tai "niekas neidomu"?
Man prabangus viesbutis kelionej visai neaktualu, nes isvis viesbuciu nemegstu, tik apartamentus. Tai va, geriau 80 eu uz mano megstama augala, kuris mane ilgai dziugins, nei uz nakti viesbuty, kuri tuoj pat praeis..
ne esmė bijūnai.
Pvz., vyną galima gerti ir iš tetrapako, vis tiek apgirsi, o galima rinktis gerą, brangų. Kieno kokie prioritetai.. Kas supranta ir vertina.
Pvz., nesuprasčiau tavęs, jei važiuotum kopti į kokį nesuprantamai brangų kalną.
O tau tai būtų jėga. Čia tik kaip pavyzdys.
As isvis nesuprantu dziaugsmo po kalnus karstytis, o dar uz pinigus