Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

ne esmė bijūnai.

Pvz., vyną galima gerti ir iš tetrapako, vis tiek apgirsi, o galima rinktis gerą, brangų. Kieno kokie prioritetai.. Kas supranta ir vertina.

Pvz., nesuprasčiau tavęs, jei važiuotum kopti į kokį  nesuprantamai brangų kalną. :D​  O tau tai būtų jėga. Čia tik kaip pavyzdys.

oj..tikrai nekopciau i kazkoki kalna, nes jis brangus :D

Atsakyti

bet nera toks mano hobis..todel man tai OMGOMGOMG :)

suprantu, todel kiekvienam savi prioritetai. 

Atsakyti

As isvis nesuprantu dziaugsmo po kalnus karstytis, o dar uz pinigus :D​ 

tai va..kiekvienam savi prioritetai..as nesuprantu bijunu uz 80eu, kai yra uz 8 :) Siaip bijunai - nuostabios geles...

Atsakyti

oj..tikrai nekopciau i kazkoki kalna, nes jis brangus :D

dar ir kaip koptum, jei kišenė leistų, kitaip tai nėra tavo hobis. Jei kriterijus tik pigiai.

Atsakyti

Až pvz ir suknelės nesuprantu už 100eurų,kai pilna puikių ir gražių už 30_50😁

Atsakyti

Až pvz ir suknelės nesuprantu už 100eurų,kai pilna puikių ir gražių už 30_50😁

Atsakyti

ta pati pasakem :D

Atsakyti

dar ir kaip koptum, jei kišenė leistų, kitaip tai nėra tavo hobis. Jei kriterijus tik pigiai.

nezinau, ka vadint hobiu tada...Man patinka kalnai... Taip, kisene leistu, vaziuociau vis i kitus..bet nelabai leidzia..tai lieka artimiausi..Tatrai :) Tai va ir noriu ten...ir klausiu, ar dabar vaziuotumet... :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristij: 13 birželio 2020 - 20:19

nu common..ji turi hobi - keliones..kaip ir as, beje... Kodel tai "niekas neidomu"?

Kokios tos kelionės?  tikrai ne pažintinės, pabimbinėt tiktai.   Čia hobis?

Atsakyti

Kokios tos kelionės?  tikrai ne pažintinės, pabimbinėt tiktai.   Čia hobis?

kodel ne? kazkam keliones pazint krasta, jo gamta, architektura, istorija..kazkam paragaut to krasto, pauostyt, pajust... 

Atsakyti

Kristij, jei autiku, ar lektuvu, tai tikrai ne. Automobiliu vaziuociau. 

Atsakyti

nezinau, ka vadint hobiu tada...Man patinka kalnai... Taip, kisene leistu, vaziuociau vis i kitus..bet nelabai leidzia..tai lieka artimkiausi..Tatrai :) Tai va ir noriu ten...ir klausiu, ar dabar vaziuotumet... :)

man buvo užėjęs žiaurus noras prieš kelias dienas spjaut į pavojų ir varyti į Italiją, taip aš pasiilgau vieno kampo.  Paskui paprotinau save ir  apsiraminau.

Atsakyti