Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

80eu bijunas...OMGOMGOMG.. :O

Rūšinės gėlės, rūšiniai vynai ir vyrai kainuoja, Kristij. Dėl pastarųjų pajuokavau. Kolekcininkai moka. Jei žmogus nesidomi, aišku, kad jam atrodo neadekvati suma. Juk ir sakau, gal kažkam...Jei žinočiau, kad tas bijūnas pas mane prigis ir gyvuos ilgai, mokėčiau ir daugiau.

Atsakyti

Sode buvom. Diedas biski zole papjove. Blin, pasirodo, yra ten sulinys, o as maniau, kad ten komposto bonia. Pritraukiau vandens, pasildziau, biski kvietkas palaisciau, pasodinau savo moliugeli, gal prigis. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *** Sėlija: 13 birželio 2020 - 19:41

ar vaziuotumet dabar i kelione? :)

ziurint, kur. 

Atsakyti

Nu vat,taip žmonės biznį daro.svarbu įtikėt,kad čia kietai ,pareklamuot ir va .įtariu,kad ir perka.

Tau su savo "daržininkystės ir gėlininkystės" supratimais tik patylėt :D Netikiu, kad tu tokia, kad nežinai, kas yra kolekciniai augalai. O jei nežinai, tai tikrai ir kelmo kieme užtenka. 

Atsakyti

Nejuokink su tais bijūnas.juokas man ima.😁 Veislinis bijūnas😁

Žė,dar ir lubinų galima nusipirkt.🙂

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 13 birželio 2020 - 19:48

Nejuokink su tais bijūnas.juokas man ima.😁

Veislinis bijūnas😁

Nejuokink su savo mužikiška nuomone.

Atsakyti

Madam pareis veliau, 13 Bir 2020 - 20:48, parašė: Nejuokink su savo mužikiška nuomone.
Och och madam įsižeidė.😁
Atsakyti

Jei tureciau uz ka pirkti,kur sodinti, tai susipirkciau nesuskaitoma galybe augalu, o bijunai man labai grazios geles. Ir nebutu gaila tu 80 eu, jei kolekcionuociau tuos bijunus. 

Atsakyti

Nu..nee.80eurų nemokėčiau už jokius bijūnus.bet jei parduoda,tai yra kas perka.

Atsakyti

Och och madam įsižeidė.😁

Tikrai neįsižeidžiau. Ir tavęs neketinau įžeist. Bet tu suprask, kad yra kitokių - kažkas už 100 eur orchidėjas perka, kažkas bijūnus, kažkas sendaikčius. Kodėl reikia tyčiotis iš kitokių, kuriems gal tai vertybė, o va tau, ne? Aš, kaip suprantu, tau niekas neįdomu ir jokių hobių tu neturi. Valdo tik materializmas skudurų pavidale.

Atsakyti

Tai ir dabar įžeist nenorėjai,čia šiaip komplimentas buvo.😁

Atsakyti

Jeigu apie materializmą.😁

Tai virtuvę paskaičiavo.nu su visaos bliumais,blizgia plokšte,dar ten kažkuo.2450,nu visai normaliai.visai nepasidaugino,kesta.gal kažkas čia negerai.🤔😁

Atsakyti