Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Selija , o uosvis tik kaip i svetimkunius i tave ir seliju ziuri ,kai sode bunat? Ar jau prisileidzia minti apie kolektyvizma?

Nezinau, vakar be jo vaziavom. Alyvos krumas visas nudziuves, bet uosvis neleidzia nupjaut, gaila...sudziuvusiu saku?

As su juo tam sode nepabuciau, iskart butu gincas. 

Kolektyvizmo as nenoriu. Ne man. 

Atsakyti

Intemora, suknele man pirma labiau. 

Atsakyti

Intemora, ta paplaukėlė šviesmečiais už tave protingesnė. Kada baigsim įžeidinėt vienos kitas.

Tu cia rimtai, Madam? 

Atsakyti

Tikrai.todėl niekad nelendu į svetimą teritoriją,jokiom prasmėm.kas mano ,tas mano,o kiti tegul savo kieme tvarkosi kaip nori.🙂

Atsakyti

*** Sėlija, 14 Bir 2020 - 10:31, parašė: Tu cia rimtai, Madam?
Bet tai matai šviesmečiais😁 Jei jau šviesmečiais,ta kaip minimum turi išrast vaistus nuo visų ligų,bet ne _savo potencialą moliūge skandina.😁
Atsakyti
Ai selija ,gal jau baigiam matuotis ,lygintis ir gyventi pagal kariniu aljansu taisykles. Beje kazko dj abejoju ar tas aljansas esamu metu ka nors gintu. Cia apie nato. Turkija su graikija maza kara tyliai sukariavo kazkokiam kaime.Prisidenge pandemija. Abi nato. Nato vadaviete ne antakio nepakele. Keli vietiniai parekavo ir isiskirste.
Atsakyti

Mano mamai padovanojo Silva Rerum visas dalis,tai pradėjau praeitą savaitę skaityt sode pirmą dalį,visaivpatiko,dabar atvarau,nėra,tik trečia guli,tai nežinau ar taip dera skaityt.😁

Atsakyti

Tu cia rimtai, Madam? 

Aš daug kur sarkazmauju.

Atsakyti

Intemoros niekad neskaičiau kvaila. Viskas. Tema baigta.

Atsakyti
Profondo.
https://www.youtube....h?v=6NaPnoAIPSM
Galvoju ,kaip nuostabu ,kai kuri muzika,kuri amzina.
O as sukuriau tik limonada is baziliku,siryt isbandziau su basmati ryziu kultura. Ziuresim kas gausis.
Dabar galvoju ,kad zmones kurie nesiharmonizuoja su mano vibracijom ,dauguma humanitarai. Ot humanitarine krize. Tik tais humanitarais as ne uz ka nebepasitikiu.
Atsakyti

Jaja, as irgi humanitare. 

Atsakyti

As manau, kad protingi mes visi esam savo profesiniuose dalykuose. Dar gali buti eruditu ir dometis daug kitu dalyku. Bet gali but visai kvailas socialiniuose, seimyniniuose, finansiniuose, ar kokiuose kituose reikaluose. Taip, kad geriau protais nesimatuoime, nei idiotu, nei su spec. poreikiais, nei marozu cia tarp musu ner. 

Atsakyti