Reiks pasakyt anytai, kad jos virtuvinis komplektas, katras is baltos blizgios plokstes, ir kuriam virs 40 metu, ir atrodo, kaip naujas, dabar paskutinis mados klyksmas. Dar jame tokios grazios groteles imontuotos vedinimui.
*** Sėlija, 14 Bir 2020 - 00:11, parašė: Reiks pasakyt anytai, kad jos virtuvinis komplektas, katras is baltos blizgios plokstes, ir kuriam virs 40 metu, ir atrodo, kaip naujas, dabar paskutinis mados klyksmas. Dar jame tokios grazios groteles imontuotos vedinimui.Tai kokybė labai gera. Įdomu koks ten.tokie raudoni blizgantys buvo.tai gal ir balti tokie pat.mano tėvai turėjo tokįbaltą su pilkom snaigutėm.dar ten buvo tokie du raudoni laikrodžiai.vienas lauką radė,o kitas su laiko matuokliu.tai važiavom.į kaimą,mama išpurškė nuo tarakonų ir jie abu sugedo ir apsinešė tais nuodais.,stikliukai tokie balzgani pasidarė.😁
As suprantu ,kodel selija taip myli intemora. Taigi cia ta neturima anuke. As tai tokius vaikus peraukleju ,ziauriais budais. Bet as ne pedagoge.
Visgi tavo didžiausia yda ne puikybė,bet pavydas😁
Bet man ramu,aš tau nieko nepavydžiu visai.
Nupurškiau rožes vakar. Čia žiedas toks paprastas, ale pati rožė labai pikta ir dideliausiais spygliais.
Savotiskai teisi tu intemora. Pavydziu tau galimybes but amzina infantile.Bet selijos meiles tai nepavydziu.
Dabar piene turi ateit ir issaut koki suvi i mane. Ne del taves intemora, o is idejos i mane saudyt. Siaip as irgi is idejos . O idejos tai tokios nekilnios visai.
Geriausiai yra nesipykt ir nesišaudyt. O kodėl tu Intemorą vadini infantile? Juk buityje už viską atsakingas vyras, o kitur, juk ji pati dirba atsakingą darbą ir tikrai nėra kvaila. Asmeninės nesimpatijos tik.
Ai,nesvarbu.žmogų galima įžeist,kiek jis leidžiasi įžeidžiamas.😁 Kai man pa barabanu Alta su visa jos nuomone,tai gali vadinti kuo tik nori.😁
Madam ,as neklausineju kas kur dirba ,kiek uzdirba ir nematuoju turtu ir padeties bei pareigu. Matau tik parasyta teksta. Nieko kito nevertinu,na su retom isimtim.
Palauk. Apie matavimą aš nerašiau. Tau tas žmogus užstrigęs iš seniau. Pagal tavo asmenybių vertinimo skalę, visos mes esam netikėlės. Tiesiog, gal skalė pasenusi
Žinau, žinau, apie mane taip nemanai, ale aš biškį kitas užtart kartais noriu
Ačių už supratymą