Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Reiks pasakyt anytai, kad jos virtuvinis komplektas, katras is baltos blizgios plokstes, ir kuriam virs 40 metu, ir atrodo, kaip naujas, dabar paskutinis mados klyksmas. Dar jame tokios grazios groteles imontuotos vedinimui.  :D​ 

Atsakyti
Selija , o uosvis tik kaip i svetimkunius i tave ir seliju ziuri ,kai sode bunat? Ar jau prisileidzia minti apie kolektyvizma?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 14 birželio 2020 - 05:55

*** Sėlija, 14 Bir 2020 - 00:11, parašė: Reiks pasakyt anytai, kad jos virtuvinis komplektas, katras is baltos blizgios plokstes, ir kuriam virs 40 metu, ir atrodo, kaip naujas, dabar paskutinis mados klyksmas. Dar jame tokios grazios groteles imontuotos vedinimui. :D
Tai kokybė labai gera. Įdomu koks ten.tokie raudoni blizgantys buvo.tai gal ir balti tokie pat.mano tėvai turėjo tokįbaltą  su pilkom snaigutėm.dar ten buvo tokie du raudoni laikrodžiai.vienas lauką radė,o kitas su laiko matuokliu.tai važiavom.į kaimą,mama išpurškė nuo tarakonų ir jie abu sugedo ir apsinešė tais nuodais.,stikliukai tokie balzgani pasidarė.😁
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 14 birželio 2020 - 06:24
QUOTE(Intemora @ 2020 06 14, 06:03)
<p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="*** Sėlija" data-cid="72670728" data-time="1592082668">*** Sėlija, 14 Bir 2020 - 00:11, parašė: Reiks pasakyt anytai, kad jos virtuvinis komplektas, katras is baltos blizgios plokstes, ir kuriam virs 40 metu, ir atrodo, kaip naujas, dabar paskutinis mados klyksmas. Dar jame tokios grazios groteles imontuotos vedinimui. biggrin.gif​ </blockquote> Tai kokybė labai gera. Įdomunkoks ten.tokke raudoni blizganyts buvo.tai gal ir balti.mano tėvai turėjo tokį su pilkom snaigutėm.dar ten buvo tokie du raudoni laikrodžiai.virnas lauką radė,o kitas su laiko matuokliu.tai važiavom.į kaimą,mama išpurškė nuo tarakonų ir jie abu sugedo ir apsinešė tais nuodais.,stikliukai tokie balzgani pasidarė.😁

As suprantu ,kodel selija taip myli intemora. Taigi cia ta neturima anuke. As tai tokius vaikus peraukleju ,ziauriais budais. Bet as ne pedagoge.
Atsakyti

Visgi tavo didžiausia yda ne puikybė,bet pavydas😁

Atsakyti
Savotiskai teisi tu intemora. Pavydziu tau galimybes but amzina infantile.Bet selijos meiles tai nepavydziu.
Dabar piene turi ateit ir issaut koki suvi i mane. Ne del taves intemora, o is idejos i mane saudyt. Siaip as irgi is idejos . O idejos tai tokios nekilnios visai.
Atsakyti

Bet man ramu,aš tau  nieko nepavydžiu visai.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 14 birželio 2020 - 06:53

Nupurškiau rožes vakar. Čia žiedas toks paprastas, ale pati rožė labai pikta ir dideliausiais spygliais.

Atsakyti

Savotiskai teisi tu intemora. Pavydziu tau galimybes but amzina infantile.Bet selijos meiles tai nepavydziu.
Dabar piene turi ateit ir issaut koki suvi i mane. Ne del taves intemora, o is idejos i mane saudyt. Siaip as irgi is idejos . O idejos tai tokios nekilnios visai.

Geriausiai yra nesipykt ir nesišaudyt. O kodėl tu Intemorą vadini infantile? Juk buityje už viską atsakingas vyras, o kitur, juk ji pati dirba atsakingą darbą ir tikrai nėra kvaila. Asmeninės nesimpatijos tik. 

Atsakyti

Ai,nesvarbu.žmogų galima įžeist,kiek jis leidžiasi įžeidžiamas.😁 Kai man pa barabanu Alta su visa jos nuomone,tai gali vadinti kuo tik nori.😁

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 14 birželio 2020 - 08:16
Madam ,as neklausineju kas kur dirba ,kiek uzdirba ir nematuoju turtu ir padeties bei pareigu. Matau tik parasyta teksta. Nieko kito nevertinu,na su retom isimtim.
Papildyta:
Pagaliau rozytes prazydo.Kokia spalva ugnine biggrin.gif
Atsakyti

Madam ,as neklausineju kas kur dirba ,kiek uzdirba ir nematuoju turtu ir padeties bei pareigu. Matau tik parasyta teksta. Nieko kito nevertinu,na su retom isimtim.

Palauk. Apie matavimą aš nerašiau. Tau tas žmogus užstrigęs iš seniau. Pagal tavo asmenybių vertinimo skalę, visos mes esam netikėlės. Tiesiog, gal skalė pasenusi :D Žinau, žinau, apie mane taip nemanai, ale aš biškį kitas užtart kartais noriu :rolleyes: Ačių už supratymą

Atsakyti