Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Nu koks skirtumas ką apie mane kažkokia paplaukėlė rašo.ir kaip mane vertina,nuo to gi nei man stogas prakiuro,nei suknelės suplyšo😁 Ir aš pati žinau,kokia aš . Nu čia tipo,jei man pasakytų _tavo atlėpusios ausys,juk aš nepradėčiau galvot ,kad jos atlėpusios,nes žinau,kad ne.😁  Taipir su moralinėm savybėm.gi aš puikiai žinau,kad jokia aš infantilė ir su morale daugiau mažiau tvarka.😁 Tai koks skirtumas ką parašo kažkokiam forume.😁 P.s sode esu,visi dar parpia,tai rašinėju iš neturėjimo ką veikt.😁  

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 14 birželio 2020 - 08:39

Į šitą vis žiūriu,niekaip negaliu apsispręst,reikia man jos ar ne🤔

Atsakyti

Nu koks skirtumas ką apie mane kažkokia paplaukėlė rašo.ir kaip mane vertina,nuo to gi nei man stogas prakiuro,nei suknelės suplyšo😁 Ir aš pati žinau,kokia aš . Nu čia tipo,jei man pasakytų _tavo atlėpusios ausys,juk aš nepradėčiau galvot ,kad jos atlėpusios,nes žinau,kad ne.😁  Taipir su moralinėm savybėm.gi aš puikiai žinau,kad jokia aš infantilė ir su morale daugiau mažiau tvarka.😁 Tai koks skirtumas ką parašo kažkokiam forume.😁 P.s sode esu,visi dar parpia,tai rašinėju iš neturėjimo ką veikt.😁  

Intemora, ta paplaukėlė šviesmečiais už tave protingesnė. Kada baigsim įžeidinėt vienos kitas.

Atsakyti

Madam pareis veliau, 14 Bir 2020 - 09:50, parašė: Intemora, ta paplaukėlė šviesmečiais už tave protingesnė. Kada baigsim įžeidinėt vienos kitas.
Aš nesakiau,kad jinai durna,sakiau paplaukėlė.😁 O aš pirma nepradedu.😁

Ir tu dabar reikalaudama nieko neįžeidinėt,ramiai įžeidei mane.nu ,bent jau norėjai.😁

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 14 birželio 2020 - 08:55
Nu va. Dabar viskas aisku . Intemora pati zino ,kad ji sau faina .
Pavydziu tokio pasitikejimo savimi.
Daug ko as jai pavydziu ,pasirodo.
Atsakyti

Vieną kart dar į darbą reiks nueit prieš atostogas,tai va,radau suknelę tam reikalui.😁😁😁

Atsakyti

Gerai, kad aš nieko niekam nepavydžiu...

Atsakyti

Nu faina nefaina,čia jau kaip kam.bet ,kad ausys neatlėpusios ir, kad dorinės savybės ne visai pašlijusios,tai tikrai.😁

Atsakyti

Ar šita?šita brangesnė.

Atsakyti
Taigio sakau ,pavydziu tau kad tavo reitingu agentura tave puikiai vertina. Pavydziu zmonems ,kurie leidzia but patys sau faini.
Velgi tevai kalti. Buvo vertinami tik darbai ir zodziai. O ne kokia as cia sau faina.Cia tokia vaikystes frustracija pas mane.
Atsakyti

Nu ir ką? ir mano tėvai buvo tokie.negalima visko suverst kitiems.lyg nuo pačios nieks nepriklauso. Būk ir tu faina. va ,paimk ir pabandyk. Gal patiks.🙂

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 14 birželio 2020 - 09:16

Vėl bjaurus oras.Baigėsi mano atostogų nuotaika🤧

Atsakyti