Nu koks skirtumas ką apie mane kažkokia paplaukėlė rašo.ir kaip mane vertina,nuo to gi nei man stogas prakiuro,nei suknelės suplyšo😁 Ir aš pati žinau,kokia aš . Nu čia tipo,jei man pasakytų _tavo atlėpusios ausys,juk aš nepradėčiau galvot ,kad jos atlėpusios,nes žinau,kad ne.😁 Taipir su moralinėm savybėm.gi aš puikiai žinau,kad jokia aš infantilė ir su morale daugiau mažiau tvarka.😁 Tai koks skirtumas ką parašo kažkokiam forume.😁 P.s sode esu,visi dar parpia,tai rašinėju iš neturėjimo ką veikt.😁
Į šitą vis žiūriu,niekaip negaliu apsispręst,reikia man jos ar ne🤔
Nu koks skirtumas ką apie mane kažkokia paplaukėlė rašo.ir kaip mane vertina,nuo to gi nei man stogas prakiuro,nei suknelės suplyšo😁 Ir aš pati žinau,kokia aš . Nu čia tipo,jei man pasakytų _tavo atlėpusios ausys,juk aš nepradėčiau galvot ,kad jos atlėpusios,nes žinau,kad ne.😁 Taipir su moralinėm savybėm.gi aš puikiai žinau,kad jokia aš infantilė ir su morale daugiau mažiau tvarka.😁 Tai koks skirtumas ką parašo kažkokiam forume.😁 P.s sode esu,visi dar parpia,tai rašinėju iš neturėjimo ką veikt.😁
Intemora, ta paplaukėlė šviesmečiais už tave protingesnė. Kada baigsim įžeidinėt vienos kitas.
Madam pareis veliau, 14 Bir 2020 - 09:50, parašė: Intemora, ta paplaukėlė šviesmečiais už tave protingesnė. Kada baigsim įžeidinėt vienos kitas.Aš nesakiau,kad jinai durna,sakiau paplaukėlė.😁 O aš pirma nepradedu.😁
Ir tu dabar reikalaudama nieko neįžeidinėt,ramiai įžeidei mane.nu ,bent jau norėjai.😁
Vieną kart dar į darbą reiks nueit prieš atostogas,tai va,radau suknelę tam reikalui.😁😁😁
Gerai, kad aš nieko niekam nepavydžiu...
Nu faina nefaina,čia jau kaip kam.bet ,kad ausys neatlėpusios ir, kad dorinės savybės ne visai pašlijusios,tai tikrai.😁
Ar šita?šita brangesnė.
Nu ir ką? ir mano tėvai buvo tokie.negalima visko suverst kitiems.lyg nuo pačios nieks nepriklauso. Būk ir tu faina. va ,paimk ir pabandyk. Gal patiks.🙂
Vėl bjaurus oras.Baigėsi mano atostogų nuotaika🤧