A, sita girdejau, kazkoks marozas kazkur pliurpe
![]()
10000 marozu 🤣
Tai nieks manau nepaiso. Bet pasąmonėj nusėda tas sss ir žmonės jaučiasi negerbiami. Tai kam tada stengtis jei vistiek nevertina? Va čia tokie povandeniniai momentai, manau paveiks lb visą medikų bendruomenę
Pridek ir pedagogus. Jie irgi prisidejo prie sito suokalbio, kad nereiktu i darba eit.
Aš tai tomis sąmokslo teorijomis netikiu ir nesuvokiu kaip įsijungia į tai žmonės, kurie ne iš patvorio. Turbūt jos labai užkrečiamas dalykas. Žmonės nori kažką sau pasiaiškint, tai ir susikuria. Kitas dalykas, kad yra absurdo teorijos, nu visiško briedo, kur penktokui aišku, kad taip būti negali. Žmogui būdingas bandos jausmas. Aš tai bijau minios. Sudraskyti gali net to nenorėdami.
O su medikais tai esu susidūrusi su visokiais. Kurie atvirai reikalavo kyšio, tiesiai šviesiai pasakę, žinot, aš nemėgstu, kai nesusimoka. Toks gerbiamas profesorius, odos ligų gydytojas.
Kita uošvį priešinfarktinės būklės išsiuntė namo, nepaguldžius į ligoninę, ir jis naktį mirė nuo infarkto.
Dar turėjau draugę gydytoją, tai jos prisiklausius, ką jie ten veikia budėjimų metu, ką kalba apie pacientus, nieko gero negaliu pasakyti.
Ir dar daug ką.
Bet sutikus ir puikių gydytojų. Taip kad maždaug 50x50.
Aš tai tomis sąmokslo teorijomis netikiu ir nesuvokiu kaip įsijungia į tai žmonės, kurie ne iš patvorio. Turbūt jos labai užkrečiamas dalykas. Žmonės nori kažką sau pasiaiškint, tai ir susikuria. Kitas dalykas, kad yra absurdo teorijos, nu visiško briedo, kur penktokui aišku, kad taip būti negali. Žmogui būdingas bandos jausmas. Aš tai bijau minios. Sudraskyti gali net to nenorėdami.
Tai va as ir apstulbus nuo to. Nu ok, Kiguoliui stogas vaziuoja, ne naujiena. O vat Blazyte Uspaskicho irgi jau siaubijasi, kad bus skiepai nuo Covido, ir galbut privalomi...
Tai zinoma, kad privalomi turi buti, kitaip nera tikslo tu skiepu kurti, kai uzkratas toks lakus...
O su medikais tai esu susidūrusi su visokiais. Kurie atvirai reikalavo kyšio, tiesiai šviesiai pasakę, žinot, aš nemėgstu, kai nesusimoka. Toks gerbiamas profesorius, odos ligų gydytojas.
Kita uošvį priešinfarktinės būklės išsiuntė namo, nepaguldžius į ligoninę, ir jis naktį mirė nuo infarkto.
Dar turėjau draugę gydytoją, tai jos prisiklausius, ką jie ten veikia budėjimų metu, ką kalba apie pacientus, nieko gero negaliu pasakyti.
Ir dar daug ką.
Pletkijimas budungas visiems, man tai dzin, ka jie pletkija, tegul tik gydo.
Apsirikimai, neivertinimas bukles tikrai pasitaiko visiems daktarams per gyvenuma. Nepateisinu aplaidumo del tingejimo, ar del to, kad kysio neduoda.
Tai va as ir apstulbus nuo to. Nu ok, Kiguoliui stogas vaziuoja, ne naujiena. O vat Blazyte Uspaskicho irgi jau siaubijasi, kad bus skiepai nuo Covido, ir galbut privalomi...
Tai zinoma, kad privalomi turi buti, kitaip nera tikslo tu skiepu kurti, kai uzkratas toks lakus...
Manau nepadarys privalomų, tuoj pat sukils antivakseriai, kad jų teises pažeidžiamos
Sėlija, greit bus taip, kad netikėti sąmokslo teorijomis bus gėda, kaip būti netolerastams gėjų ir panašių atžvilgiu.
Dabar kur išsižiok, kad spjaunu ant to kontingento, tai gyvą suės.
O Blažytė matosi seiman ruošiasi, tai renka popsinius balsus. Bet man ji nerūpi.
Manau, kad pasaulis kreivėja kažkaip.
Ir dar daug ką.
O tu apie savo klientus tik gerus dalykus pliotkini draugėms? Nepasiskundi, nepasibedavoji?