Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Tai kad dabar visu nekencia. Visi visu. Bet rialina uzsipuole kazkokia zmogysta ,ten del nerislaus posto ir pan. Zodziu kai dejo pro ,tai maza nepasirode.
O tu selija ir vel blogio puseje. Deja.Mes is rialinos ismaldos neprasem, o pasijutom ,kaip ubages ,kuriom ispyre. Bet tai dabar tendencija. Ai pinot , ta rialina gi tavo sena prietele.

Jojo, as gi pati blogiete, tai man tik blogietes ir tepatinka :D. Ir tu tame tarpe :D​ 

Atsakyti

O tu apie savo klientus tik gerus dalykus pliotkini draugėms? Nepasiskundi, nepasibedavoji?

Nepliotkinu, nes ne ta sritis, visai neįdomu. Ir nuo mano darbo nepriklauso žmonių sveikata. 

O va, kai kurie gydytojai apie savo darbą ir jo ypatumus jau ir knygas parašę. Psichiatrai, ginekologai. Patys pasakoja.

Atsakyti

Jie patys pažeidžia teises tų, kurie nori nesusirgti, nenumirti, ir kad jų vaikai būtų sveiki. Tegu dvesia, jei patys nori, bet netraukia  nenorinčių kartu.

Na už tai jie ir nenorės skiepytis. Ir nemanau kad kas privers

Atsakyti

Sėlija, greit bus taip, kad netikėti sąmokslo teorijomis bus gėda, kaip būti netolerastams gėjų ir panašių atžvilgiu.

Dabar kur išsižiok, kad spjaunu ant to kontingento, tai gyvą suės.

O Blažytė matosi seiman ruošiasi, tai renka popsinius balsus. Bet man ji nerūpi.

Manau, kad pasaulis kreivėja kažkaip.

As tai amzinai pries srove einu, man dzin. Gejus tai as toleruoju, bet antivakseriu tai nea. 

Atsakyti

Nepliotkinu, nes ne ta sritis, visai neįdomu. Ir nuo mano darbo nepriklauso žmonių sveikata. 

O va, kai kurie gydytojai apie savo darbą ir jo ypatumus jau ir knygas parašę. Psichiatrai, ginekologai. Patys pasakoja.

Hmmm... o kas blogo knyga parasyt? Gi ne su pavardem ir asmens kodais. 

Atsakyti

Tai kad dabar visu nekencia. Visi visu. Bet rialina uzsipuole kazkokia zmogysta ,ten del nerislaus posto ir pan. Zodziu kai dejo pro ,tai maza nepasirode.
O tu selija ir vel blogio puseje. Deja.Mes is rialinos ismaldos neprasem, o pasijutom ,kaip ubages ,kuriom ispyre. Bet tai dabar tendencija. Ai pinot , ta rialina gi tavo sena prietele.

Žinok, prieš kokius 8-9 metus mes buvom vienoj temoj, ir ji tikrai buvo faina ir mėgstama. Bet, matyt, darbas, gyvenimas ima ir padaro žmogų tokį piktą.  Atpažinau ją ne iš karto, nes pasikeitusi.

Atsakyti

Nuo kiekvieno darbo kazkas priklauso. Nuo daktaro sveikata, nuo pedagogo ugdymas, nuo teisejo zmogaus likimas, nuo kelininko masinu technine bukle ir pan.. 

Atsakyti

Nemanau kad kas nors bet ką su žmonėmis dirbantis bent artimiesiems nepasipasakoja kokių kurioziniu ar kvailų, ar nervinanciu situacijų. Čia normalus dalykas, nesvarbu kokia sritis. Gi neatskleidzia kažkokių privačių duomenų 

Atsakyti

Ta prasme, kad gailė paklausė, ar nepliotkinu aš pati apie savo darbą. Tai gydytojai linkę pliotkinti ir net atvirai. Čia ne esmė, kad personažas nors anonimiškas knygoje, jis bet kada gali save atpažinti. Ot va nenorėčiau, kad kokia gydytoja papasakotų mano istoriją.  Ar tu norėtum, kad tavo gydytoja panaudotų  tave kaip personažą?

Atsakyti

Cia sutinku su Gaile. 

Atsakyti

Ta prasme, kad gailė paklausė, ar nepliotkinu aš pati apie savo darbą. Tai gydytojai linkę pliotkinti ir net atvirai. Čia ne esmė, kad personažas nors anonimiškas knygoje, jis bet kada gali save atpažinti. Ot va nenorėčiau, kad kokia gydytoja papasakotų mano istoriją.  Ar tu norėtum, kad tavo gydytoja panaudotų  tave kaip personažą?

Butu net labai idomu, nusipirkciau ta knyga ir tureciau. Jokiu parkiu. 

Atsakyti

O kiek istorikai knygų parašo, su visa privačia informacija 😀

Atsakyti