Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Nemanau kad kas nors bet ką su žmonėmis dirbantis bent artimiesiems nepasipasakoja kokių kurioziniu ar kvailų, ar nervinanciu situacijų. Čia normalus dalykas, nesvarbu kokia sritis. Gi neatskleidzia kažkokių privačių duomenų 

Niekinamas gydytojo požiūris į pacientą, tikrai užfiksavau. Nėra man įdomu, kas ten su kuo "draugauja", beigi kitos temos,  o kad pacientus kai kurie gydytojai laiko beveik šiukšlėm, tai faktas.

Atsakyti

Dabar pagalvojau, kad labai net noreciau buti prototipu kokio nors veikejo :wub:​ 

Atsakyti

Ta prasme, kad gailė paklausė, ar nepliotkinu aš pati apie savo darbą. Tai gydytojai linkę pliotkinti ir net atvirai. Čia ne esmė, kad personažas nors anonimiškas knygoje, jis bet kada gali save atpažinti. Ot va nenorėčiau, kad kokia gydytoja papasakotų mano istoriją.  Ar tu norėtum, kad tavo gydytoja panaudotų  tave kaip personažą?

Na bet kiti tavęs nepažintų. Negalvok kad jie kalba beleka su belekuo ir pavardės mini. Nėra taip tikrai 

Atsakyti

Butu net labai idomu, nusipirkciau ta knyga ir tureciau. Jokiu parkiu. 

Man tai nepatiktų. Aš toks žmogus. Tu kitoks.

Atsakyti

Na bet kiti tavęs nepažintų. Negalvok kad jie kalba beleka su belekuo ir pavardės mini. Nėra taip tikrai 

Nėra skirtumo. Tai rodo kokia "mėsa" mes jiems esam.

Atsakyti

o kad pacientus kai kurie gydytojai laiko beveik šiukšlėm, tai faktas.

Va sitas tai joo... nu man neteko pastebet savo atzvilgiu to. 

Atsakyti

Niekinamas gydytojo požiūris į pacientą, tikrai užfiksavau. Nėra man įdomu, kas ten su kuo "draugauja", beigi kitos temos,  o kad pacientus kai kurie gydytojai laiko beveik šiukšlėm, tai faktas.

O tu nei 1 kliento mintyse neniekini? Visus gerbi ir mintyse nepritvoji?

Atsakyti

Ir esam mesa daktarams. Isskyrus psichiatrus.

Atsakyti

Ar aš niekinu, ar neniekinu, jo sveikata nuo manęs niekaip nepriklauso. O čia gyydytojas gi,  Hipokrato (juokas ima) priesaika.

Atsakyti

As nuosavus  vaikus mintyse simtasyk i siena imurijus ir i vaiknami isvezus...  :lol:​ 

Atsakyti

O kitiems su žmonėmis dirbantiems klientai ne mėsa? Asmenybės? Ar tiesiog klientai, kuriuos aptarnauji ir pamiršti. Arba ne pamiršti nes sunervino. Arba apkalbi, nes durnas. Ir tt.

Atsakyti

Ir esam mesa daktarams. Isskyrus psichiatrus.

"Mėsa" blogąja prasme, kad matyt mažai terpės pasireikšti niekinimui, kad net knygas rašo.

Atsakyti