Ar aš niekinu, ar neniekinu, jo sveikata nuo manęs niekaip nepriklauso. O čia gyydytojas gi, Hipokrato (juokas ima) priesaika.
Jezus, nu kas tas gydytojas, Dievas? Is kitokio molio lipdytas? Pinot, nu baik.
Ar aš niekinu, ar neniekinu, jo sveikata nuo manęs niekaip nepriklauso. O čia gyydytojas gi, Hipokrato (juokas ima) priesaika.
Nu bet priklauso kažkas kitas jam nuo tavęs. Nesureiksminkim tiek, čia tik darbas. Dauguma medikų nedavė hipokrato priesaikos žinok, davė tarybinio gydytojo 🤣
Aišku, kad tik žmogus. Bet kai su savo sprendimais pasiunčia žmogų į kitą pasaulį, tai vadinasi, turi galios.
Visi kiti mes tokios galios neturim, kad ir kokį darbą dirbtume.
Netikiu, kad bloga sprendima priima tycia.Tuo metu jam jo sprendimas atrodo geriausias.
Aišku, kad tik žmogus. Bet kai su savo sprendimais pasiunčia žmogų į kitą pasaulį, tai vadinasi, turi galios.
Visi kiti mes tokios galios neturim, kad ir kokį darbą dirbtume.
Turim. Galim priverst pvz prie savižudybės isnervave. Sukelt depresiją, agresiją ir pan. Sunaikinti saviverte (pvz pedagogas). Apgauti, finansiškai pvz. Pasodinti į kalėjimą (teisininkas). Visose profesijos savo niuansai
Taip. Visiskai eiline profesija. Sunki. Isvis uz tokias algas dar stebiuosi, kad kazkas dar dirba.
Beje, tas mano ranka gydes daktariukas, katra gyriau, ir pas katra dvi koleges nusiunciau, jau rado darbo vieta DE. Greit dings is cia...
Taigi susirenka "arbatpinigių".
Pažįstu vieną chirurgą, kuriam vargšeliui taip mažai moka, kad išsiskyręs su žmona, jai paliko namą, o su sugyventine tuoj pat pasistatė antrą. Ir su Porsche džipu vargšelis važinėja. Biednystė...