Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Ar aš niekinu, ar neniekinu, jo sveikata nuo manęs niekaip nepriklauso. O čia gyydytojas gi,  Hipokrato (juokas ima) priesaika.

Jezus, nu kas tas gydytojas, Dievas? Is kitokio molio lipdytas? Pinot, nu baik. 

Atsakyti

O kitiems su žmonėmis dirbantiems klientai ne mėsa? Asmenybės? Ar tiesiog klientai, kuriuos aptarnauji ir pamiršti. Arba ne pamiršti nes sunervino. Arba apkalbi, nes durnas. Ir tt.

Mes kalbam apskritai ne apie darbą, o apie gydytojus. Nenusukinėk temos.

Atsakyti

Ar aš niekinu, ar neniekinu, jo sveikata nuo manęs niekaip nepriklauso. O čia gyydytojas gi,  Hipokrato (juokas ima) priesaika.

Nu bet priklauso kažkas kitas jam nuo tavęs. Nesureiksminkim tiek, čia tik darbas. Dauguma medikų nedavė hipokrato priesaikos žinok, davė tarybinio gydytojo 🤣

Atsakyti

Tegul jis mane niekina kiek nori, bet gydo, kaip priklauso, man dzin daktaru mintys ir pletkai.

Jei gydys blogai, tada kelsiu suma, kad mazai nepasirodys. 

Atsakyti

Mes kalbam apskritai ne apie darbą, o apie gydytojus. Nenusukinėk temos.

Čia jų darbas. Apskritai. Jie eiliniai žmonės. Su eiline profesija. 

Atsakyti

Jezus, nu kas tas gydytojas, Dievas? Is kitokio molio lipdytas? Pinot, nu baik. 

Aišku, kad tik žmogus. Bet kai su savo sprendimais pasiunčia žmogų į kitą pasaulį, tai vadinasi, turi galios.

Visi kiti mes tokios galios neturim, kad ir kokį darbą dirbtume.

Atsakyti

Čia jų darbas. Apskritai. Jie eiliniai žmonės. Su eiline profesija. 

Nu jau, nu jau   :D​ 

Atsakyti

Taip. Visiskai eiline profesija. Sunki. Isvis uz tokias algas dar stebiuosi, kad kazkas dar dirba.

Beje, tas mano ranka gydes daktariukas, katra gyriau, ir pas katra dvi koleges nusiunciau, jau rado darbo vieta DE. Greit dings is cia... 

Atsakyti

Aišku, kad tik žmogus. Bet kai su savo sprendimais pasiunčia žmogų į kitą pasaulį, tai vadinasi, turi galios.

Netikiu, kad bloga sprendima priima tycia.Tuo metu jam jo sprendimas atrodo geriausias. 

Atsakyti

Turim. Galim priverst pvz prie savižudybės isnervave. Sukelt depresiją, agresiją ir pan. Sunaikinti saviverte (pvz pedagogas). Apgauti, finansiškai pvz. Pasodinti į kalėjimą (teisininkas). Visose profesijos savo niuansai

Atsakyti

Taip. Visiskai eiline profesija. Sunki. Isvis uz tokias algas dar stebiuosi, kad kazkas dar dirba.

Beje, tas mano ranka gydes daktariukas, katra gyriau, ir pas katra dvi koleges nusiunciau, jau rado darbo vieta DE. Greit dings is cia... 

Taigi susirenka "arbatpinigių".

Pažįstu vieną chirurgą, kuriam vargšeliui taip mažai moka, kad išsiskyręs su žmona, jai paliko namą, o su sugyventine tuoj pat pasistatė antrą. Ir su Porsche džipu vargšelis važinėja. Biednystė...

Atsakyti

Be to, siais laikais gali rinktis daktarus, tai visada gali rinktis geriausia. Tik ir tas geriausias bile kada gali suklysti ir zmogu i ana pasauli pasiusti. Ir nuo to blogesnis netaps. Tiesiog klaida. 

Atsakyti