Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Pinot, judu su Pinotinu vienturciai?

Pinotinas vienturtis.

Aš ne, turėjau brolį, bet jis žuvo labai jaunas būdamas.

Atsakyti
QUOTE(*** Sėlija @ 2020 06 16, 18:43)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Pinotija" data-cid="72671744" data-time="1592322122"><div><p>Tai norėjom mes tai padaryti, bet visi buvo kaip pritvoti maišu, tai palikom kaip yra. O paskui jau ir šaukštai po pietų.</p></div></blockquote><p>Blogai. Jei tai buvo aplaidumas, be abejo, reikejo eiti toliau. </p>

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nainai: 16 birželio 2020 - 18:20

Labai skaudi tema.. kai žmogui 19 m. Ir neturi paramos iš tėvų, ką tu gali padaryti, ypač sovietiniais laikais.

Apie ką tu?

Atsakyti

Turbut apie save.. 

Atsakyti

Turbut apie save.. 

Pacitavau, po kurio laiko pamačiau, kad ištrynė, aš jau negalėjau savo redaguot, jei ką, būčiau ištrynus.

Kažkodėl man duoda labai trumpą redagavimo laiką.

Atsakyti

Baisiausia yra, kai tu esi mires ir jau nusiramines... :vacation1: o tada daktaras tik pyst elektrošoku.. ir tau i darba nuo šešiu...  :blink:  :bijau2:​ 

Atsakyti
Zinot kame kampas. Sistema. Ligoninese ir poliklinikose atsirado menedzeriai. Kurie gauna daug didesnes algas nei gydytojai. O atsiskaityt bent savivaldybese taryboms turi vyr gydytojas, Ir atsiskaityt ne kiek snukiu isgyde, o kiek pelno ar bent nuostoliu neatnese.
O zmones vis laiko gydytoja paskutine instancija,ir gydytojas visada del visko kaltas. Ir jis dar kaip vergas turi pelna menedzeriui nest. Taiva,kiek pelno jus atnesat istaigai?
Ir gaile cia niekuo deta. Kodel jus ieskot humanizmo pelno istaigoje? Humanitares, komunizmas baigesi. Kam nepatinka galit ii norwegija ciuozt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 17 birželio 2020 - 11:54

Aisku, Gaile ne prie ko. Ir taip, dabar visos istaigos yra pelno. Daugiau maziau. 

Atsakyti

Zinot kame kampas. Sistema. Ligoninese ir poliklinikose atsirado menedzeriai. Kurie gauna daug didesnes algas nei gydytojai. O atsiskaityt bent savivaldybese taryboms turi vyr gydytojas, Ir atsiskaityt ne kiek snukiu isgyde, o kiek pelno ar bent nuostoliu neatnese.
O zmones vis laiko gydytoja paskutine instancija,ir gydytojas visada del visko kaltas. Ir jis dar kaip vergas turi pelna menedzeriui nest. Taiva,kiek pelno jus atnesat istaigai?
Ir gaile cia niekuo deta. Kodel jus ieskot humanizmo pelno istaigoje? Humanitares, komunizmas baigesi. Kam nepatinka galit ii norwegija ciuozt.

Kai tavo anūkas ar viena iš dukrų pateks į gydymo įstaigą, pažiūrėsiu, ką tu tada giedosi. Ieškosi humanizmo, ar ne?

Gerai kalbėt, kol tavęs tai neliečia tiesiogiai. Visi mes labai protingi iš žiūrėdami iš šalies.

O Gailė prie ko čia išvis?

Atsakyti
Taigi ,manau kiekvienas gydytojas turi turet menedzeri. Valstybine sistema jau sunkiai bepatenkina net ir visai apysveikiu zmoniu poreikius. Ir patys zmones turi kazka daryt. Dabar jau labai populiari health couch ,na toks zmogus,kur isaiskins kad judet butina,kraujagysliu elastinguma palaikyt butina,na ir visa kita. Ir ponios ,per televizoriu daug maz deza. Zmonems.
O tu manai ,kad nei anukas nei vaikai neturejo avariju,traumu ar nelaimiu. Siuvo be nuskausminimo,kaip gydytojo dukrai,kad vietiniai anestetikai nepazeistu audiniu ir jie graziai sugytu. Va taip va,ir dar kaip medikai gydosi tai zmonems per daug nehumaniska.Beje esu mokejus ir mokejus uz visokias proceduras. Ir uz svietima mokejus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 17 birželio 2020 - 12:16

Toks įspūdis, kad virusas sugaudytas. :blink:​  Gatvėse, pardėse švenčiama pergalė, jpštvmt. Buvau vaistinėj, vaistininkė su kauke, trys bobelės - be. Aš, aišku, su. 

Atsakyti

As humanizmo nereikalauju is daktaru. Tik profesionalumo. O tai tiek komunizme, tiek kapitalizme yra siekiamybe. 

Atsakyti