Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Tai kad venas su epiduraline operuoja.
Atsakyti

O siaip tai venas reikia gydyt, sklerozuot, ar operuot laiku, senatves nelaukt. Aciu Die, nepaveldejau.. 

Atsakyti

Tai kad venas su epiduraline operuoja.

Lazeriu taip. O skalpeliu ne. 

Atsakyti

Bet jei ten jis jauciasi geriau? Nu zmogus gi turi teise rinktis, kaip gyvenima  gyvent..  :hmm:​ 

Turi. Bet po to vienas pagyvenęs patenka į ligoninę, reiškia blogai, o mes vis tiek turim juo rūpintis. Nes jis nesupranta to.

Pradeda lakstyt po poliklinikas, nes jam dėmesio trūkumas atsiranda, lenda pas medikus, susigalvoja ligas, šeimos gydytoja skambina mums ir prašo juo pasirūpint kažkaip, kad nesibrautų jis dėl niekų. O ką gi padarysi, tik pasiiimt pas save.

Atsakyti

Buvau ir aš parsuituvėj, žiūriu visi be kaukių (kokių 80 proc). Nežinojau net, kad nebeprivaloma, tai nustebau labai. Pardavėjos irgi be kaukių. Žodžiu....bus blogai manau. 

Atsakyti
QUOTE(Pinotija @ 2020 06 17, 13:05)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="*** Sėlija" data-cid="72671978" data-time="1592390088"><div><p>Bet jei ten jis jauciasi geriau? Nu zmogus gi turi teise rinktis, kaip gyvenima  gyvent..  hmm.gif​ </p></div></blockquote><p>Turi. Bet po to vienas pagyvenęs patenka į ligoninę, reiškia blogai, o mes vis tiek turim juo rūpintis. Nes jis nesupranta to.</p><p>Pradeda lakstyt po poliklinikas, nes jam dėmesio trūkumas atsiranda, lenda pas medikus, susigalvoja ligas, šeimos gydytoja skambina mums ir prašo juo pasirūpint kažkaip, kad nesibrautų jis dėl niekų. O ką gi padarysi, tik pasiiimt pas save.</p>

Taigi jus zmones pasiturintys, o dabar dafiga bedarbiu pasipils,nusamdykit jam asistenta. Lietuvoje dar nepopuliari sita veikla,ziurekit kazka kas turi supracio,vokietijoje kokioje buves.
Atsakyti

Buvau ir aš parsuituvėj, žiūriu visi be kaukių (kokių 80 proc). Nežinojau net, kad nebeprivaloma, tai nustebau labai. Pardavėjos irgi be kaukių. Žodžiu....bus blogai manau. 

Bus grįžimas kažkiek į pradžią, manau, nes virusas tai vaikšto. Nors dabar jau ir ta technika atidirbta ir žinoma kaip ką daryt. Nebus pasimetimo, tiesiog grąžins karantiną, jei kas. O gal ir ne, leis prasirgti daugumai.

Atsakyti

Ir as manau, jad greit gris tas karantinas. 

Atsakyti

Alta, "asistentai" Vokietijos 24val.per para su asistuojamaisiais gyvena. Ir ne butuose, o nuosavuose namuose. O jei buvo butas, tai jis parduodamas ir zmogus i pensiona patalpinamas. 

Atsakyti

Taigi jus zmones pasiturintys, o dabar dafiga bedarbiu pasipils,nusamdykit jam asistenta. Lietuvoje dar nepopuliari sita veikla,ziurekit kazka kas turi supracio,vokietijoje kokioje buves.

Man šis dalykas dar nesuprantamas, o jau kad tėvui su senoviniu mąstymu patiktų ir kad leistųsi "asistentuojamas", tai sunku net įsivaizduoti.

Atsakyti

Man tai labai suprantamas ir visai patiktu. Drauge dirba pas toki dar spitra senuka DE. Tai aptvarko, valgyt padaro, o paskui intike sedi savo kambary, kol dieduks varpeliu nepaskambina ir nepareiskia noro kur i miesta, ar pasivaiksciot. Kartais praso knyga paskaityt, ar nugara pamasazuot. 21 eina senuks gult, ta filmus ziuri iki isnaktu. 

Atsakyti

Man tai labai suprantamas ir visai patiktu. Drauge dirba pas toki dar spitra senuka DE. Tai aptvarko, valgyt padaro, o paskui intike sedi savo kambary, kol dieduks varpeliu nepaskambina ir nepareiskia noro kur i miesta, ar pasivaiksciot. Kartais praso knyga paskaityt, ar nugara pamasazuot. 21 eina senuks gult, ta filmus ziuri iki isnaktu. 

Ai, šitas būdas, žinau. Galvojau, kažkas kita.  Suprantama. Tiktų man, netiks tėvui. Ims išsigalvot, kad iš jo vagia ar darką nors. Mūsų senukų mąstymas kitoks. Kažkoks sovietinis, aplink visi vagys ir nori jiems pakenkt.

Atsakyti