Toks įspūdis, kad virusas sugaudytas.
Gatvėse, pardėse švenčiama pergalė, jpštvmt. Buvau vaistinėj, vaistininkė su kauke, trys bobelės - be. Aš, aišku, su.
kaip svenciama? Maciau labai grazia rozine paroda jusu centre...
Atėjo vasara, o mano vos bepasivelkantis tėvas (dieve, atsiprašau), turi instinktą birželio viduryje ketint pabėgt į savo butą-šiltnamį. Be to, įsikalė į galvą, kad jam diabetas. Dar jam reikia į banką patikrint, ar niekas nepanaikino jo banko sąskaitos. Visaip manipuliuoja, kapryzinasi, nervus gadina. Išaiškinimų neklauso. ****, kaip sunku. O bus tik sunkiau.
Išėjau darban sujauktais nervais.
kaip svenciama? Maciau labai grazia rozine paroda jusu centre...
"švenčiama", o ne švenčiama, pamiršau padėt kabutes. Tuo, kad pilna žmonių ir visi be kaukių ir be atstumų.
Paroda gal buvo savaitgalį, nes įprastai būna miesto gimtadienio šventės. Šiais metais buvo tik dalinai. Buvo visokių parodų ir pan.
Atėjo vasara, o mano vos bepasivelkantis tėvas (dieve, atsiprašau), turi instinktą birželio viduryje ketint pabėgt į savo butą-šiltnamį. Be to, įsikalė į galvą, kad jam diabetas. Dar jam reikia į banką patikrint, ar niekas nepanaikino jo banko sąskaitos. Visaip manipuliuoja, kapryzinasi, nervus gadina. Išaiškinimų neklauso. ****, kaip sunku. O bus tik sunkiau.
Išėjau darban sujauktais nervais.
Keista, kad butent vasara nori i
buta, o ne atvirksciai..
laikykis, Pinot.. maniskei su kojom blogai, venos per karscius lauk lipa..
Keista, kad butent vasara nori i
buta, o ne atvirksciai..
laikykis, Pinot.. maniskei su kojom blogai, venos per karscius lauk lipa..
Būtent. Kai nesigauna jam priežastis, ima provokuot, konfliktuot, atseit supyko, kad kažkas jo nevertina ar nemyli, kad jis čia našta. Ir susikrovęs krepšį taksi išsikviečia. Va, dabar nežinau, ar aš grįžus rasiu jį. Taip jau buvo du kartus. Sakiau kaskart, viskas, mb sako, atleisk jam, kaip mažas vaikas jis.
O ateina pas mus gyvent paprastai po ligoninės. Nes gyvena vienas ir suserga būtinai. Tada pasiimam tokį kūūdeną iš ligoninės, visą baltą, atgaivinam, gyvena, kol vėl ateina birželis.
A jus baigsit, deksametazono galima vet vaistineje isigyt ,karves gydomos nuo septintojo desimtmecio praeito tukstantmecio ,paskutinio amziaus .Neisdvesit gi ,dar suvirintoju deguonies baliona isigykit ,pasirodo tas pats eina ir nardymui.
Ta dexa tik dabar atrado, kad jis tinka.