Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

:D Fantaziorai. Vat kaimo mociute, katra be lasiniu miegot neidavo, kazkaip neturejo tokiu ciudu, anei tevukas.

Dar nezinau, kaip su manaja toliau bus. Bet jau matau, kad sunkiau kompe susigaudo, tai neranda kokios elementarios funkcijos, skambina, nervuojasi, skuba.. 

Atsakyti

Žiūriu "da Vinčio demonus". Hmm... nežinau.

Atsakyti

Žiūriu "da Vinčio demonus". Hmm... nežinau.

Knyga tai puiki. Filmas šiaip sau, neprilygsta. Bet kadangi žiūrėjau jau perskaičius, tai patiko vizualizacija

Atsakyti

https://www.facebook...33576706840529/

Pinooot!!!! 

Atsakyti

Db galvoju gal ne apie tą parašiau 🤣. Aš apie "Angelai ir demonai", pagal Dan Brown 

Atsakyti

Močiutei tai "vogė" kaimynai beržus..didžiulius senus medžius, ne šiaip kokius medelius. Naktimis. Jei sakydavom parodyk nukirstą, tai pasirodydavo, kad su visais kelmais iškasdavo, kelmus arkliais ištempdavo ir jokių žymių  nelikdavo  :unsure: 

Atsakyti

Močiutei tai "vogė" kaimynai beržus..didžiulius senus medžius, ne šiaip kokius medelius. Naktimis. Jei sakydavom parodyk nukirstą, tai pasirodydavo, kad su visais kelmais iškasdavo, kelmus arkliais ištempdavo ir jokių žymių  nelikdavo  :unsure:

:blink:  :D​ 

Atsakyti

:blink:  :D​ 

Ir būtų juokinga, jei nebūtų graudu. Baisu pagalvoti, kas toje galvoje atsitinka, kad pradeda tokie dalykai rodytis. 

O artimiesiems kiek rūpesčių pridaro. 

Ir mes tokios būsim???

Atsakyti

Tai ne, manai... aisku, busim, jei nenumirsim anksciau laiko. Vargs su  tavim dukra :D​ 

Atsakyti

Faina. Bet aš žiurkėnų nepažįstu, aš tik  jūros kiauliukais draugauju. Šie mažiukai labai trumpai gyvena, gaila būtų.

Db galvoju gal ne apie tą parašiau 🤣. Aš apie "Angelai ir demonai", pagal Dan Brown 

nežinau apie tavo pasakymą. Pradėjau žiūrėti pernai, kažką alta minėjo neseniai, tai prisiminiau. Pasistūmėjau, pernai nepatiko.

Ir būtų juokinga, jei nebūtų graudu. Baisu pagalvoti, kas toje galvoje atsitinka, kad pradeda tokie dalykai rodytis. 

O artimiesiems kiek rūpesčių pridaro. 

Ir mes tokios būsim???

Demencija būna. Bet nebūtinai.  Gal nebūsim, yra pristabdančių vaistų. Gaila, kad žmonės nesitiria, viską nurašo senatvės marazmams, Galima  jau  išsitirti, ar bus alzheimeris, tam tikram centre, kažkokių baltymų ieško. 

Atsakyti

Perkskaičiau iš naujo, tikrai ne tą, čia serialas.

Atsakyti

Faina. Bet aš žiurkėnų nepažįstu, aš tik  jūros kiauliukais draugauju. Šie mažiukai labai trumpai gyvena, gaila būtų.

nežinau apie tavo pasakymą. Pradėjau žiūrėti pernai, kažką alta minėjo neseniai, tai prisiminiau. Pasistūmėjau, pernai nepatiko.

Demencija būna. Bet nebūtinai.  Gal nebūsim, yra pristabdančių vaistų. Gaila, kad žmonės nesitiria, viską nurašo senatvės marazmams, Galima  jau  išsitirti, ar bus alzheimeris, tam tikram centre, kažkokių baltymų ieško. 

Nu OK, sužinai kad bus Alsheimeris. Ir nieko gi negali pakeist. Tik nervuosies iš anksto ir kiekvieną žiopluma laikysi simptomu 

Atsakyti