Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

aaa, nes siaip tai kaprizingas. 

Atsakyti

aaa, nes siaip tai kaprizingas. 

Žinau, šiandien ir į akis sakiau, koks tu kapryyznas diedas.  :D 

Dabar grįžau, su manim nekalba, kažką rezga. Nu ir tegu.

Atsakyti

Che, paslaptingieji senukai. As zinau, kad mano motina gavo 1000 eu is vieno zmogaus, ber man nesako, toliau pribiedniaetsia. Vaziuoju penktadieni pas ja, paziuresiu, pasakys, ar ne..  :D​ 

Atsakyti

Che, paslaptingieji senukai. As zinau, kad mano motina gavo 1000 eu is vieno zmogaus, ber man nesako, toliau pribiedniaetsia. Vaziuoju penktadieni pas ja, paziuresiu, pasakys, ar ne..  :D​ 

Jie visada kažką slepia ir rezga.. :D​  Čia gal jų tokia savisauga.

Atsakyti

Tokiam karsty? 

Na taip, ne didelis džiaugsmas. Bet tai netintu kojos tada. Nebūtina pėdkelnės, būna kojinių iki kelių, kirkšnies. Žiūrint iki kur tas tinimas

Atsakyti

Oj ko tik su močiute mano nebuvę, iki policijos ir net televizijos, buvo tokia laida 24 val, tai tuos išsikvietė...žiauru, bet tokia ta senatvė ir kažkaip daugeliui panašiai darosi. Močiutei irgi bandė pasamdyt pagalbininkę kokią, tai viskas baigdavosi kaltinimais, kad vagia kažką, po to išvarydavo. Nu ir ilgai nepakęsdavo nei viena viso šito. 

Atsakyti

Tai mano miesto mociute dakydavo, kad kaimynas, kurio visa gyvenima nekente, kirvi is jos ukinio pavoge, ir is namu vis kas dingsta, tai pagalve, tai jos naktiniai grazieji, katruos Petriukas(mano ex) jai padovanojo, tai koks senas vazonas nuo kiemo, tai nuodu jis i sulini pripyle :D​ 

Atsakyti

Tai mano miesto mociute dakydavo, kad kaimynas, kurio visa gyvenima nekente, kirvi is jos ukinio pavoge, ir is namu vis kas dingsta, tai pagalve, tai jos naktiniai grazieji, katruos Petriukas(mano ex) jai padovanojo, tai koks senas vazonas nuo kiemo, tai nuodu jis i sulini pripyle :D​ 

:lol:​ 

Atsakyti

O tevo sesuo, katra ja vis priziuredavo, ilgainiui itikejo i tas pasakas ir pati jas seke, irgi buvo i policija nuejus kaimyno skust, susitiko komisariate savo klasioka ir prase pagalbos :rolleyes:.

Atsakyti

:lol:​ 

Tu nezvenk, ji ju nenesiojo, taupe savo laidotuvem, kaip apatinius lieoe parengt po ikapem. Buvo tokie balti medvilniniai  su mazom gelytem. Tai kai atvaziavau  i laidotuves, tevo sesuo ikapes pakele, sako va, kaip liepe, taip padariau :D​ 

Atsakyti

As kazkada juos nupirkau, kai mes su exu pas mociute gyvenom, ir daviau exui, kad padovanotu kovo 8 proga. Tai jai cia buvo laaaabai grazus daiktas, o ir mano exa ji mego, nes jai grazus vyras ans buvo :D​ 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *** Sėlija: 17 birželio 2020 - 18:53

Tai mano tėvas turi žiūronus, pro kuriuos stebi gamtą ir, aišku kaimynus. Ir fantazuoja. Atseit pas kaimynus buvo balius kieme, šeimininkė taip pasigėrė, kad nukrito, tai vienas paėmė už rankos, kitas už kojos ir tokiu būdu nunešė į namą. Kai tuo tarpu apskritai  nebūna jokių balių, o moteriškė negeria.  Na, negarantuoju, kad visai, bet kad nešė ją dviese nepasivelkančią, tai jau nežinau.. niekada nepatikėčiau.

Paskui yra tokia mergina, ji gyvena toliau, tikram kaime, pro mus keliu praeina. Tai ji kažkur prie meno dirba, eidama keliu dainuoja sau. Tokia visada su nuotaika, straksi.  Tėvas pamatė  ir mums pranešė, kad vaikšto girta merga ir kartais nugriūna į griovį. Na prifantazuoja jis iki to, kad belieka ausim karpyt. Kartais juokiamės iki ašarų (kai jis nemato, žinoma), kartais tik galvom palinksim, kad tik blogiau nepasidarytų...

Atsakyti