Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Man keisčiausia, kad jos skiriasi net nuo motinos dnr
Papildyta:
Tavo specialyb. Tikrai galima daug uždirbti, gali neatsakyti, įžeisti nenoriu, kuo užsiima -dirba vyras,jei ne paslaptis.

Vyras irgi eilinis samdomas darbuotojas.

Tai jei tokios srities maza, logiskai mastant, ta praktika tau nereikalinga, nes niekur daugiau ir nepritaikytum..  :hmm:​ 

Gera praktika gamybinėse įmonėse, visad reikalinga.

Atsakyti

nu kodel, pensijos Amerikej yra. 

Bet tas sveikatos draudimas tai ten baisu... arba moki gera draudima ir gyveni, kaip ubagas, arba gyveni normaliai, moki maza draudima ir drebi, kad tik nesusirgtum... 

Atsakyti

Sėdžiu kažkokiam kabake,muzika groja.šalia Donskovas.visą Palangą perėjau.Kur Katunskytė😁?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 20 birželio 2020 - 19:47

Sėdžiu kažkokiam kabake,muzika groja.šalia Donskovas.visą Palangą perėjau.Kur Katunskytė😁?

Siaubas...Va dėl ko nepernešu Palangos. 

Atsakyti

Madam pareis veliau, 20 Bir 2020 - 21:00, parašė: Siaubas...Va dėl ko nepernešu Palangos.
O aš taip užsimaniau.Jei jau Palangoj,tai jau "pa polnoj pragrame"😁 Robi robi!Pažiūrėk,kokia aš moteris puiki.😁
Atsakyti
QUOTE(Intemora @ 2020 06 20, 21:03)
<p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Madam pareis veliau" data-cid="72673320" data-time="1592676016">Madam pareis veliau, 20 Bir 2020 - 21:00, parašė: Siaubas...Va dėl ko nepernešu Palangos. </blockquote> O aš taip užsimaniau.Jei jau Palangoj,tai jau "pa polnoj pragrame"😁 Robi robi!Pažiūrėk,kokia aš moteris puiki.😁

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti

O aš taip užsimaniau.Jei jau Palangoj,tai jau "pa polnoj pragrame"😁 Robi robi!Pažiūrėk,kokia aš moteris puiki.😁

Nesmerkiu kitaip galvojančių, smagu, kad tau linksma. Tai ne mano, deja. :)​ 

Atsakyti

Oi,ačiū .

Kad nesmerki🤣

Atsakyti

Tai jei neturi jokio stažo, nieko nedirbai, vistiek gausi 180€?  :blink:

Turi turet 15m

Atsakyti

Turi turet 15m

Nu bet 140 gausi nedirbes bei dienos. O 15 m atares tik 180. Tai 15 m vargsta dėl 40€?🤔. O 35 m dėl kokių 300€? Žodžiu mano nuomone nedirbes žmogus, jei buvo sveikas darbingas ir nedirbo dėl tingėjimo, ar dirbo nelegaliai, neturėtų nieko gaut iš valstybės 

Atsakyti

Šiandien mamai paskambinau.sakau.dviračius nuomojam ir pas tave atvarom Jinai._taip ..palaukit,pažiūrėsiu į savo dienotvarkę... Taip,čia parafino vonuos,čia konsultacija,čia vakarienė.tai tokią ir tokią valandą atvažiuokit🤣

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 20 birželio 2020 - 20:40

Jei tau  39,telefonas tyliai guli ant kėdės....🤣

Atsakyti