Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Patinka man įvairi aplinka. Malonu būna į kokį rimtą restoraną nueiti, ar į kokį muzikinį teatrą, bet smagu gali būti ir Palangoj kokio Vyšniausko paklausyti (šiaip taip nėra buvę, bet manau įmanomas toks variantas. Mažai esu buvusi Palangoj, dabar ten pravažiuodami tik sustojam cepelinų, nes radom labai skanius :D). 

Kažkaip net užpavydėjau dabar Intemorai tų atostogų 

Atsakyti

O mam visai nieko to Donskovo butu prie alaus paklausyt. Ar kurorto kavinej turi styginiu koncertas griezt? Tam ir yra pramogine muzika, lengvas reikalas. O gyva muzika visada smagiau uz maga. 

Atsakyti

Nu bet 140 gausi nedirbes bei dienos. O 15 m atares tik 180. Tai 15 m vargsta dėl 40€?🤔. O 35 m dėl kokių 300€? Žodžiu mano nuomone nedirbes žmogus, jei buvo sveikas darbingas ir nedirbo dėl tingėjimo, ar dirbo nelegaliai, neturėtų nieko gaut iš valstybės 

Tikrai juokinga, kad biudzetine pasalpa nedirbusiam beveik lygi  atidirbusiam ir mokejusiam sodrai.

Sakau, sovietmeciu mano nedirbusi mociute gaudavo ar 13 rb. lyg pasalpa, kai senelis mire, kaip netekusi islaikytojo. 

Atsakyti

O mam visai nieko to Donskovo butu prie alaus paklausyt. Ar kurorto kavinej turi styginiu koncertas griezt? Tam ir yra pramogine muzika, lengvas reikalas. O gyva muzika visada smagiau uz maga. 

Oj man irgi smagu ta gyva muzika, nes ji papildo ta atostogine atsipalaidavimo amosfera :)

Atsakyti

Bet tai tikrai.nu groja muzika,gyvenime neklausyčiau namie tokios,bet kažkaip.visai smagu.gyva muzika kitaip skamba,lingavau sau patenkinta.🤣

Atsakyti
QUOTE(Intemora @ 2020 06 20, 21:36)
<p>Šiandien mamai paskambinau.sakau.dviračius nuomojam ir pas tave atvarom Jinai._taip ..palaukit,pažiūrėsiu į savo dienotvarkę... Taip,čia parafino vonuos,čia konsultacija,čia vakarienė.tai tokią ir tokią valandą atvažiuokit🤣</p>

Mama tai prie bajerio, šaunuolė biggrin.gif
Atsakyti

Nu tai taip, sanatorijoj gi konkretus proceduru laikai yra, kiba nebuvusios. 

Atsakyti
QUOTE(*** Sėlija @ 2020 06 21, 08:52)
<p>Nu tai taip, sanatorijoj gi konkretus proceduru laikai yra, kiba nebuvusios. </p>

Aš ne, sūnų į gintarą vešdavau kas met
Atsakyti

Mes tai su darbovietes profsajunga esam porasyk vaziavusios. 

Atsakyti

Nu ne ,sanatorijoj aš nebuvau.bet aišku,kad yra.😁 Nors vaikystėj buvau.kažkas man buvo,kai buvau 12m ,man visą laiką laikęsi 37,5 temperatūra.tik aš jos visai nejausdavau,taip gal kokius metus .visaip ten ieškojo ligų,bet taip nieko ir nerado.bet teko pagulėt tuberkuliozininkų sanatorijoj.bet nesirgau aš ja,bet nieko gudriau nesugalvojo.🤣 Bet tai ir praėjo ,tą vasarą.labai geri prisiminimai.pirmą kartą "butelį "žaidėm. Vat toks atradimas.o man toks blondinas garbanius labai patiko,bet nu niekaip tas butelis neatsisukdavo į jį.🤣

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 21 birželio 2020 - 08:28

Mama nuo pat ryto vedarus kemsa. Priesim su sunum, dar i kapines, paskui namo. 

Atsakyti
Selija , tu labiau selijum rupinkis siuo sunkiu metu ,nebegulek ir nebelauk ,pati truputi pasijudink. Nebutina gi geru vyru i graba taip staigiai visu nuvaryt. Zinau ,kad visos cia manes nekenciat uz mano postus ,bet jei nesuprantat ,kad as gero noriu ,tai jusu problema. Geris turi moket apsigint ir kitus apgint.
Atsakyti