Alta..."visos čia manęs nekenčiat". Ne per stipriai tu čia? Gerai, kad visad žinai, ką kiti galvoja, nors ir neteisingas tas tavo galvojimas.
Selija , tu labiau selijum rupinkis siuo sunkiu metu ,nebegulek ir nebelauk ,pati truputi pasijudink. Nebutina gi geru vyru i graba taip staigiai visu nuvaryt. Zinau ,kad visos cia manes nekenciat uz mano postus ,bet jei nesuprantat ,kad as gero noriu ,tai jusu problema. Geris turi moket apsigint ir kitus apgint.
Oi, negaliu.
Lyg Sėlija nemokėtų paguosti savo vyro. O Sėlijaus draugas buvo nuvarytas į kapus?
Gėrio kova prieš blogį. Kaip pompastiška.
Tavo kalba aš pasakyčiau "kramtyk, ką šneki".
Nu bet tu ir personažas.
Alta..."visos čia manęs nekenčiat". Ne per stipriai tu čia? Gerai, kad visad žinai, ką kiti galvoja, nors ir neteisingas tas tavo galvojimas.
Ji nori būti amžina auka, nesuprasta ir vargšė, kritusi nelygioje kovoje su "nevėkšlom", kai neišeina jų "apšviest".
Tokia jau frustracija. Atleiskit man mano netobulumus.Oi ka as cia sneku ,jus ir atleiskit,kaip tai gali but imanoma.
O Dieve,ką tu čia svaiguliuoji.
Pseprasam, tai gal man reikejo nakti vaziuot Selkino guosti? Pasnekejom vakare, leidau zmogui issikalbet, iskeikt visa pasauli ir t. t. Is nervu izvale zmogus saldytuva ir abu akvariumus. Sake, taip lengviau. Nu vaziuosiu greit namo, Alta, tu tik nesijaudyk.
Taigi va, victoriuos mitochondrija man mama uzblokavo. Ji neleisdavo man dziaugtis pergalemis. Ji suvoke ,kad mano korteliu skaitytuvas veikia labai gerai ir skaito daug formatu. Jai buvo to baisu ir ji visaip stengdavosi tai uzgniausti.
Tokia jau frustracija. Atleiskit man mano netobulumus.Oi ka as cia sneku ,jus ir atleiskit,kaip tai gali but imanoma.
Motinos kaltinimo dėl nesėkmių periodas tau psichologiškai turėtų būti praeityje. Nebent būtum nebrandaus amžiaus, bet kiek žinau, taip nėra.
ir iš viso, baik tu tyčiotis.
Atrodo, lyg būtum kokia misionierė Afrikoje. Ir kova su laukiniais nelygi. Kaip ta beprotė šaukė "šviesk, alta, tu jas, šviesk!"
Siaip jau, tai si tema jau kuri laika labai taiki. Nesuprantu, kam cia ko truksta.
Altai aiskiai truksta, tik nezinau, ko.
nIEKUR VAZIUOT AS TAU NESAKIAU ,SAKIAU MAZIAU GULEK ANT SOFOS IR DAUGIAU RODYK DEMESIO .
nIEKUR VAZIUOT AS TAU NESAKIAU ,SAKIAU MAZIAU GULEK ANT SOFOS IR DAUGIAU RODYK DEMESIO .
Ui blin, tai gal man ji su sniureliu pasirist? Jau demesio tai jam netruksta, tu tik ramiai, as ir ant sofos galiu ji parodyt.
Siaip jau, tai si tema kau kuri lauka labai taiki. Nesuprantu, kam cia ko truksta.
Tai tu nematai tik.
Žianau, kad nėra reikalo tavęs užstot, nes pati moki apsiginti, bet aš tai įsižeisčiau, įskaičius, kad tavo draugas buvo nuvarytas į kapus, ir Sėlijus varomas taip pat. O tu mažiau gulėk, atseit.
Nežinau, įsijungiau kompą ir sunervino.
Nesu nusiteikus kažkaip netaikiai. Bet ta pompastika ir interpretavimai tai man ne joks humoras.
<p>Altai aiskiai truksta, tik nezinau, ko. </p>
Tai yra tavo taika selija. Ir tavo pyro pergale.