Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Viešu viešink.kad tik ant dūšios palengvėtų, man tai palengvėjo.aš tyliu tyliymš,bet kai jau pribręsta,tai nebejuimokinga. Kas čia ler dvigubi standartai.pirma,čia nėra mokytojų,politijų,ar verslininkų.antra ,tai kokios taisyklėės.vis kitą žandą atsukt?

Nesuk kito žando, nes nei į pirmąjį neužduočiau :)​ 

Atsakyti

Madam ,nereikia to minet. Zinai ,kad pedagoges be skrupulu ,generolo istorija rodo ,kad galima ko tik nori prisigalvot ir transliuot.
Ir taip gyvatyne ir piktzoliu laukuose laukiamos visos. Ir ne pinot eile reguliuoja ar kvietimus isduoda pas alta.

Va matai, generols po triobą vaikšto, ale bobos nusprendė, kad išsiskyrėt. Nu, sorry už paviešintas paslaptis.

Atsakyti
Situacija su selija dar karta irode ,kad gerais norais kelias i pragara nutiestas.Bet velgi ,selijos situacija dabar ne is lengvuju. Ja galima suprasti. Pinot tik tu nepersistenk mane kritikuodama, laikas toks sunkus, neprate jus prie tropiku.
Atsakyti

Ta alta kažkoks užprogramuotas konfliktas.visus bara,keikia,auklėja.kartais juokinga,kartais norisi pieštą prie smilkinio pasukiot.ir visa tai pridengta"gėrio norėjimu "

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 21 birželio 2020 - 11:56
QUOTE(Intemora @ 2020 06 21, 11:32)
<p>Ta akta kažkoks užrogramuotas konfliktas.visus bara,keikia,auklėja.kartais juokinga,kartais norisi pieštą prie smilkinio pasukiot.ir visa tai pridegta"gėrio norėjimu "</p>

Altai nerupi koki piesta daikta tau norisi sukiot.
Atsakyti

O man nerūpi,kad jau nerūpi ,bet kartais atrodo,kad labiausiai aš jai rūpiu .

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 21 birželio 2020 - 11:50
Pinot ,nusipelnei. Grazu ziuret ,kaip selijos slibino galva ataugo. Cest fete ,pinot.
Atsakyti
Man tikrai baisu, Pinot teisingai daro nesiviešindama, man proto neužteko.
Atsakyti

Pinot ,nusipelnei. Grazu ziuret ,kaip selijos slibino galva ataugo. Cest fete ,pinot.

Viskas tik tavo vaizduotėje.  Nesveikoje.

Atsakyti

Pinot ne tokia kvaila ir kitu paveikiama, kaip kai kam atrodo. Ji turi savo nuomone apie mus visas, ir taip paprastai jos nepaitakosi, neverta labai stengtis..  :)​ 

Atsakyti

Viskas tik tavo vaizduotėje.  Nesveikoje.

Knygas galetu rasyt is mokslines fantastikos srities :D​ 

Atsakyti
QUOTE(Nainai @ 2020 06 21, 12:09)
Man tikrai baisu, Pinot teisingai daro nesiviešindama, man proto neužteko.

Pritariu . As irgi jai taip sakiau. O as jos nuomones nesistengiu itakot ,as is jos saipausi.
Atsakyti