Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Labai įdomi mokytojos nuomonė. Gal kur net paviešint reiktų. Siaubas. Kultūros nulis 

O buhalteres jau butu tokia tinkama? 

Atsakyti

Alta, Alta, vargse tu. Pati prisidirbai  kruva vaiku, kaip is dangaus nukritus, nezinodama, kaip jie atsiranda, dukra auklejai, kad ta prisidirbo nepilnamete, o dabar dar cia mus mokai auklejimo ir proto? 

Taip jau būna šiame pasaulyje.

Moko būtent tie, kurie patys  kažką prisidirbę.   

Atsakyti

Visos varėt pas Altą, skaniai ėdėt ir už dyką gyvenot. Daba varot. Ypač Intemora.

Atsakyti

Na ,tavo nuomone apie mane aiski. O liepiau tik rura nuo sofos pakelt. Sveikinu selija. Linkiu grazaus gyvenimo.

Tu man negali nieko liepti. Savo mergom liepk, bet akivaizdu, kad tavo liepimai joms buvo ir yra dzin :D​ 

Atsakyti

O buhalteres jau butu tokia tinkama? 

Aš nekeikiu bent jau nieko viešai ir nesiuntinėju. Beje, mano pareigų nežinai ir rašai neteisingai.

Atsakyti
QUOTE(Madam pareis veliau @ 2020 06 21, 11:17)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Intemora" data-cid="72673459" data-time="1592730786"><div><p>Eik tu nx,jei jau necenzūriškai.nu kiek galima,aš girdėjau,supratau ir man px.</p></div></blockquote><p>Labai įdomi mokytojos nuomonė. Gal kur net paviešint reiktų. Siaubas. Kultūros nulis </p>

Taigi jinai visada tokia buvo. Tik jusu korteliu skaitytuvai jos nenuskaite. O kam viesint ,cia visi atskleidzia savo tamsiasias puses. Visai naudinga jas zinoti. As tokiu jausmu nebijau.Ismokyta su jais tvarkytis.
Atsakyti

Visos varėt pas Altą, skaniai ėdėt ir už dyką gyvenot. Daba varot. Ypač Intemora.

Tai dabar jau tavo eilė. Nuvažiuok pas altą,  galėsi tada tylėt ir būti jos ginklanešiu. ne taip kaip kitos, nedėkingosios.

Atsakyti

Teko  pora naktu praleist del dingusio suniuko. Planavom siaip ta pacia diena grizt. Ir lauktuviu nusivezem. Madam, net jei buciau ir menesi gyvenus, tai nesuteikia teises manes  auklet ir varyt.

Atsakyti

Aš nekeikiu bent jau nieko viešai ir nesiuntinėju. Beje, mano pareigų nežinai ir rašai neteisingai.
Oi, jau ta nx toks baisus toks baisus, kad turbut niekad gyvenime nesi istarus?  :lol:

Beje, Intemoros pareigu irgi  nezinai, tik specialybe.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *** Sėlija: 21 birželio 2020 - 11:26

Tai dabar jau tavo eilė. Nuvažiuok pas altą,  galėsi tada tylėt ir būti jos ginklanešiu. ne taip kaip kitos, nedėkingosios.

Kam man važiuot, jei mes ir taip ryšį turim? Tarp mūsų santykis normalus, nė viena nebūsim tais ginklanešiais, o daugiau ir neaiškinsiu.

Atsakyti
QUOTE(Madam pareis veliau @ 2020 06 21, 11:20)
<p>Visos varėt pas Altą, skaniai ėdėt ir už dyką gyvenot. Daba varot. Ypač Intemora.</p>

Madam ,nereikia to minet. Zinai ,kad pedagoges be skrupulu ,generolo istorija rodo ,kad galima ko tik nori prisigalvot ir transliuot.
Ir taip gyvatyne ir piktzoliu laukuose laukiamos visos. Ir ne pinot eile reguliuoja ar kvietimus isduoda pas alta.
Atsakyti

Madam pareis veliau, 21 Bir 2020 - 12:17, parašė: Labai įdomi mokytojos nuomonė. Gal kur net paviešint reiktų. Siaubas. Kultūros nulis
Viešimk viešink.kad tik ant dūšios palengvėtų, man tai palengvėjo.aš tyliu tyliu,bet kai jau pribręsta,tai nebejuokinga. Kas čia per dvigubi standartai.pirma,čia nėra mokytojų,politikų,ar verslininkų_tuk pašnekovai..antra ,tai kokios taisyklėės.vis kitą žandą atsukt?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 21 birželio 2020 - 11:58