Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Paziurejau, fee, nemelodinga, visai negrazi.. :mmm:​ 

Atsakyti

*** Sėlija, 22 Bir 2020 - 22:06, parašė: Paziurejau, fee, nemelodinga, visai negrazi.. :mmm:
Ai,jau norėjau dėt. Geriau nei katunskytė.😁
Atsakyti
Amadeja...su gimtadieniu!!! 4u.gif birthday.gif 000552.gif
Atsakyti

Priedas  rosa-pimpinellifolia-plena-1792133__340.jpg   44,82KB   0 Parsiųsta kartų Su gimtadieniu, Amadeja!

Atsakyti

Su gimtadieniu,amadėja.

Atsakyti
Vakar taro pasake ,kas pinot yra temoje. O gi is tikro. Mes visos daug maz zinomos,o ji su savo supremacy . Kazkaip nelabai man ,nelabai. f...ir cia ne fakas biggrin.gif
Atsakyti

Vakar taro pasake ,kas pinot yra temoje. O gi is tikro. Mes visos daug maz zinomos,o ji su savo supremacy . Kazkaip nelabai man ,nelabai. f...ir cia ne fakas biggrin.gif

Tai ką siūlai?

Atsakyti

l :lol:​ 

Atsakyti
QUOTE(Pinotija @ 2020 06 23, 10:30)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Acqua Alta" data-cid="72674244" data-time="1592899889"><div><p>Vakar taro pasake ,kas pinot yra temoje. O gi is tikro. Mes visos daug maz zinomos,o ji su savo supremacy . Kazkaip nelabai man ,nelabai. f...ir cia ne fakas vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Tai ką siūlai?</p>

Nezinau ,bet kadangi tu tikrai tik grynasis textas tai ar gali but slibino galva? O jei taip tai selijos slibinas pirmas pusiau AI slibinas. Toks sakykim labai modernus visas biggrin.gif
Atsakyti

Nezinau ,bet kadangi tu tikrai tik grynasis textas tai ar gali but slibino galva? O jei taip tai selijos slibinas pirmas pusiau AI slibinas. Toks sakykim labai modernus visas biggrin.gif

Nesislibinuoju.   Aš šiaip irgi su tekstais susirašinėju, nei vienos asmeniškai nepažįstu.

Jei tu neturi vaizduotės, ir tau reikia konkretaus žmogaus, o virtualiai neišeina bendraut, tai čia ne mano bėdos. 

jei neturi  konstruktyvaus pasiūlymo, tai nėra ko čia šnekėt. Apsiverk ir išeik iš temos.  :D​ 

Atsakyti
Verkt siandien nesinori,svente man siandien,zaliarankiu diena. Dar kurjerio laukiu ,negaliu niekur toli iseit.
Jau truputi organizavomes su darzoviu mainais ,siandien net levandu sluoteles pridedu prie bulviu ,tai dabar reikia kazkaip sugalvot ,kaip igalinti vandens maluna ir jo savinikei koki dieda itaisyt ,kad ta maluna aptarnautu. Isbandem ,veikia kuo puikiausiai daiktas ,gal jau kokias dvi apokalipses apturejes.o dabar tusom kviecius is turkijos per siuntu tarnybas. Reikia kazkaip mazint tas maisto keliones aplink pasauli.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 23 birželio 2020 - 12:27

Aciu aciu :)

Atsakyti