Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Gražulio Birutę mačiau kelis kartus.stovi pačiam centre.ir niekas nieko neperka iš jos....kiek ėjau tiek stovi nusiminus... Bet labai graži moteris.Gražesnė nei nuotraukose.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 23 birželio 2020 - 22:37

Gražulio Birutę mačiau kelis kartus.stovi pačiam centre.ir niekas nieko neperka iš jos....kiek ėjau tiek stovi nusiminus... Bet labai graži moteris.Gražesnė nei nuotraukose.

Tikrai graži. Bet tas skandalas jos verslui manau ne į gerą. Kažkaip nepatogu net iš jos pirkti, kai visus išskalbtus triusikus žinai 

Atsakyti

GAILE*, 23 Bir 2020 - 23:55, parašė: Tikrai graži. Bet tas skandalas jos verslui manau ne į gerą. Kažkaip nepatogu net iš jos pirkti, kai visus išskalbtus triusikus žinai
Aš tai būčiau nupirkus,bet vieną kart pirkom žuvį kažkur kitur,o daugiau nenorėjom.

Iš viso tai ji nukentėjusioji.ir mergaitę reik augint.nee...reikėjo visgi paimt tų kalmarų.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 23 birželio 2020 - 23:14

As pernai kai su mama Palangoj buvau, tai irgi pastebejau, kad jos kioskas maziausiai pirkeju turi. 

Atsakyti

*** Sėlija, 24 Bir 2020 - 09:54, parašė: As pernai kai su mama Palangoj buvau, tai irgi pastebejau, kad jos kioskas maziausiai pirkeju turi.
Bet tai pačiam centre.prue tų barų anšlaginių.bet jau atsipalanginau.10metų užteks😁.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 24 birželio 2020 - 09:24

O meistrai dirbo, kol jusu nebuvo, Intemora? 

Atsakyti

*** Sėlija, 24 Bir 2020 - 13:59, parašė: O meistrai dirbo, kol jusu nebuvo, Intemora?
Laiptus deda.ir aš tai matau,vyras kamerų pripirko(čia jos toks fetišas_kompiuteriai ir pan),jau viršuj darbuojasi,gal ir spės kol grįšim.
Atsakyti

Nu va, kaip faina. 

Atsakyti

:flirt2: -Ka darysi per Jonines?

:brunette: - Kugelį. 

Atsakyti
QUOTE(Intemora @ 2020 06 24, 14:02)
<p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="*** Sėlija" data-cid="72674814" data-time="1592996375">*** Sėlija, 24 Bir 2020 - 13:59, parašė: O meistrai dirbo, kol jusu nebuvo, Intemora? </blockquote> Laiptus deda.ir aš tai matau,vyras kamerų pripirko(čia jos toks fetišas_kompiuteriai ir pan),jau viršuj darbuojasi,gal ir spės kol grįšim.

Jie žino apie kameras?
Atsakyti

Žino.ir šiaip jos labai matomos.tai ne kokios blakės,o rimtos kameros.bet jo,jie žino.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 24 birželio 2020 - 15:08

Gerai, kad zino, dirbs. 

Atsakyti