Amadėja, ir aš prisijungiu prie sveikinimų.
Nea. Ner Jono, ner sventes.
mb pareiškė, kad jis praeitam gyvenime buvo Jonas, ir dabar sėdi lauke, išsikepę šašlą. Degustuoja. mačiau kaip vedė šunį, tai ypač pabrėžtinai laikosi tiesiai, o tai liudija, kad kojos jau netvirtos. Kaip gerai, kad tik kelis kartus per gyvenimą mačiau jį "šiltą', nes labai man nepatiktų.
Davarei dieda, zmogus nori svente svest, o tu nepalaikai .
As saviski esu maciusi viena karta tikrai girta, bet ejo tiesiai. Pasireiske tuo, kad puse 6 ryto bare, kalbant su draugu, pradejo strigti kalba. Nu ne liezuvis pintis, o tiesiog sako ir... nepasako, taip juokingai. Ir vos nepaliko svarko ant kedes, ko jam niekad nepasitaiko.
Davarei dieda, zmogus nori svente svest, o tu nepalaikai
.
As saviski esu maciusi viena karta tikrai girta, bet ejo tiesiai. Pasireiske tuo, kad puse 6 ryto bare, kalbant su draugu, pradejo strigti kalba. Nu ne liezuvis pintis, o tiesiog sako ir... nepasako, taip juokingai.
Ir vos nepaliko svarko ant kedes, ko jam niekad nepasitaiko.
Aš tai prisėdau trumpam. Bet aš labiau noriu ilsėtis, o ne kalbėtis. Skaičiau detektyvą, žiūrėjau serialą, valgiau ledus.
Mb kartą buvo kaip šamas, bet stovėjo ant kojų ir sutiko su viskuo, ką aš jam sakiau. Norėjau pritvot, nes man teko vairuoti ilgą atstumą.
Šiaip yra jaučiantis ribas, bet atsitinka kartą per penkmetį. Ir nuo vyno, nes stiprių jis nelabai.