Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Amadėja, ir aš prisijungiu prie sveikinimų.

Atsakyti

Nupirkau dvi grazias baltas lelijas, siandien vakare i pagraba vaziuosim.Vienas vakaras atsisveikinimui, ryt  ves kremuoti.

MB gedi, isiremino darbe paskutine kolegos pasirasyta saskaita, katros sis nebespejo iki galo suforminti, MB uzbaige.. 

Atsakyti

Gamykla zada apmoketi vyresniosios dukros mokslus, ji 3 kurse, biochemija Vilniuj studina.. 

Atsakyti

Amadėja, sveikinu! Sveikatos, meilės ir laimės Tau! 

Atsakyti

Nupirkau dvi grazias baltas lelijas, siandien vakare i pagraba vaziuosim.Vienas vakaras atsisveikinimui, ryt  ves kremuoti.

MB gedi, isiremino darbe paskutine kolegos pasirasyta saskaita, katros sis nebespejo iki galo suforminti, MB uzbaige.. 

Net skaityt graudu kažkaip..

Atsakyti
ti volti e vedi la tua vita,
dietro la scia di un'elica
ma si, è la vita che finisce,
e non ci penso poi tanto
anzi, si sentiva gia felice,
e ricomincio il suo canto

Te voglio bene assai
Ma tanto tanto bene sai
É una catena ormai
Atsakyti

Ar švenčiate Jonines? :)

Mes tai ne, kažkaip jau daug netų tai tiesiog laisvadienis. 

Atsakyti

Nea. Ner Jono, ner sventes. 

Atsakyti

Nea. Ner Jono, ner sventes. 

mb pareiškė, kad jis praeitam gyvenime buvo Jonas, ir dabar sėdi lauke, išsikepę šašlą. Degustuoja. mačiau kaip vedė šunį, tai ypač pabrėžtinai laikosi tiesiai, o tai liudija, kad kojos  jau netvirtos. :D  Kaip gerai, kad tik kelis kartus per gyvenimą mačiau jį "šiltą',  nes labai man nepatiktų.

Atsakyti

Davarei dieda, zmogus nori svente svest, o tu nepalaikai :D.

As saviski esu maciusi viena karta tikrai girta, bet ejo tiesiai. Pasireiske tuo, kad puse 6 ryto bare, kalbant su draugu, pradejo strigti kalba. Nu ne liezuvis pintis, o tiesiog sako ir... nepasako, taip juokingai.  :D​ Ir vos nepaliko svarko ant kedes, ko jam niekad nepasitaiko. 

Atsakyti

Davarei dieda, zmogus nori svente svest, o tu nepalaikai :D.

As saviski esu maciusi viena karta tikrai girta, bet ejo tiesiai. Pasireiske tuo, kad puse 6 ryto bare, kalbant su draugu, pradejo strigti kalba. Nu ne liezuvis pintis, o tiesiog sako ir... nepasako, taip juokingai.  :D​ Ir vos nepaliko svarko ant kedes, ko jam niekad nepasitaiko. 

Aš tai prisėdau trumpam. Bet aš labiau noriu ilsėtis, o ne kalbėtis. Skaičiau detektyvą, žiūrėjau serialą, valgiau ledus. 

Mb kartą buvo kaip šamas, bet stovėjo ant kojų ir sutiko su viskuo, ką aš jam sakiau.  :D Norėjau pritvot, nes man teko vairuoti ilgą atstumą.

Šiaip yra jaučiantis ribas, bet atsitinka kartą per penkmetį. Ir nuo vyno, nes stiprių jis nelabai.

Atsakyti

Maniskis gali gerti stiprius, ir daug isgerti. Ir net nesimato. Bet reti atvejai pas ji apskritai gerimo. 

Atsakyti