Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Tai daug kas dirba manau prie kamerų. Parduotuvės, ofisai kai kurie. O namuose auklės. Šiais laikais visiškai įprasta ir normalu man regis. 

O namuose paliekant dirbt ale statybininkus tai beveik būtinybė. 

Atsakyti

🙂

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 24 birželio 2020 - 22:27

🙂

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 24 birželio 2020 - 22:28

Pindosės😁

Laiptus žiūrėkit,nes ištrinsiu.

Atsakyti

Pindosės😁

Laiptus žiūrėkit,nes ištrinsiu.

Žiūrim, nauji bus gražūs

Pagal fengshui, t.y. užpildyti, yra gerai. Tik sandėliukas  su šluotom po laiptais - blogai.  :D  Sėkmę nušluos. :D Tikrai žinau.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pinotija: 24 birželio 2020 - 22:03

Iš kur jau čia tokios žinios?😁

Nežinau gal ir nebus.dabar suabejojau.o gal kokį suoliuką pastatyt ,lemputę skaitymo vietelė pvz.

Atsakyti

Bet ot rankas turi,burtininkai tie meistrai.🙂

Atsakyti

nemaciau :unsure:​ 

Atsakyti

Aš tau į fb įmesiu.

Atsakyti

Iš kur jau čia tokios žinios?😁

Nežinau gal ir nebus.dabar suabejojau.o gal kokį suoliuką pastatyt ,lemputę skaitymo vietelė pvz.

O tai tu nežinai, kas yra fengšui? na, galima netikėt ir nesilaikyti, nes kasdien visur to neįmanoma įgyvendinti. :D Kažkada buvau susižavėjusi. Šiaip įdomu.

Mano laiptai yra atviri, po jais nieko nėra, pastatytas vazonas su medžiu. Atviri pagal fengšui nėra gerai, kad atviri, bet ai..

Tau  galima pastatyti ką nors tokio, kokį komoduką su šviestuvu  arba foteliuką skaitymui su toršeru, ir t..t. Bet nedaryčiau sandėliuko rakandams.

Feng Shui (teisingas tarimas “fang šuy”) – senovės kinų menas – sistema, padedanti subalansuoti mūsų aplinką, siekiant pagerinti gyvenimo harmoniją, sėkmę, bendrą gerovę, reguliuojant energijos tėkmę. Ši energija vadinama “Chi”. Tikima, kad Feng Shui turi įtakos kiekvienai gyvenimo sričiai – nuo sveikatos ir turtų iki santykių ir karjeros.

Atsakyti

Nedaryciau jokio sandeliuko, ne butas, kad kiekviena skyle isnaudot, yr kur sluotas padet. 

Atsakyti

Nedaryciau jokio sandeliuko, ne butas, kad kiekviena skyle isnaudot, yr kur sluotas padet. 

Esu buvus pas  anglus, jų ankštuose namuose-kotedžuose, kur kiekvienas metras išnaudotas, va ten tai visi po laiptais tuos sandėliukus įrengia.   O čia nėra reikalo tokią madą naudot, ne vietos trūkumas gi.

Atsakyti