Aš žinau,kas yra feng šui,tik nežinau ką feng šui sako apie šluotų sandėliuką.
Aš žinau,kas yra feng šui,tik nežinau ką feng šui sako apie šluotų sandėliuką.
Sako, kad neturi būti tokio daikto po gražiais ir brangiais laiptais.
Jau kokia tvankuma patalpose. Lauke, kai vėjelis, tai gerai.
Dvesiu. Bet jau tuoj važiuosiu namo. O ten tvarkytis. Ne, geriau dar nevažiuosiu.
Ojojoj, pas mus irgi tvankuma...
QUOTE(*** Sėlija @ 2020 06 25, 16:24)
Užsisakiau kondišeną, nebeįmanoma
😂🤦♀️😻🙉
Kada jum yra normalu kraustytis gyvent pas kitą žmogų? Nu pvz aš tai iš po vakar likau šoke.... Bendravau su tokiu vyriškiu nu jau ir ne vieną dieną, susitarėm susitikt. Aš galvojau jog čia pas mus jau viskas labai rimta jeigu net susitikt siūlo. Tai susikroviau visas savo šmutkes, pasiėmiau savo daryta keksa ir dar barščių puodą ( jog žinotų, kad moku gamint) , pasiėmiau savo vestuvinę suknelę ( kuria jau turiu 10 metų, bet vis dar taip nieks manęs ir nepaima) nu ir su tuo didžiausiu lagaminu aš išvariau į mūsų pirma pasimatymą. Jis mane pamatęs su juo labai nustebo, sako ką tu čia pasiėmei?? Aš sakau : nu, tai aš čia biškį pas tave pagyvensiu. Ir čia dar ne viskas, nes aš susitariau ir rytoj atveš spinta ir visus kitus daiktus, tai gausi biškį vietos padaryt pas save.. Tas kažko susimąstęs toks liko... Nu tai žodžiu padėjo jis ta mano lagaminą į bagažinę. Savo varom iki kokio parkelio. Važiuojam kalbamės ir aš sakau : ar mes netrugdysim tau? Vis dėl to pas mane 6 vaikai, tai tikriausiai tu kaip vyras gausi ieškot kažkokios išeities, tai jaučiu reiks pirkt kokį didesnį namą.... Ir tada jis sustojo kažkokiam parkelį sako einam pasivaikščiot. Vaikštom mes, tokia romantika jaučiasi , turėjau dar pasiėmus pora kapų žvakių, nes jaučiau jog prireiks, tai uždegėm jas, kad būtų dar daugiau romantikos ( jam kažkodėl, tai nepatiko, kaip supratau iš jo veido, tai jis nėra labai didelis romantikas ir jam mano žvakės nepatiko) po kokiu 15 min jis sako : tu čia biškį palauk aš nubėgsiu už kampo trumpam.... Aš sėdžiu, laukiu ir tik pyst žiūriu tas padla sėdo į mašina ir, kad davė ant kokio 100... Nu nafik galvoju, turbūt į tuoleta važiuos kur nors. Laukiu... Praėjo puse val.. Nieko. Praėjo 2 val vis dar nieko. Nu žodžiu skambinu jam ir tas padla nekelia. Nu ***** galvoju, tai negi paliko mane ir dar nupyzdino mano lagaminą su visom šmutkėm.... Tada baisiausiai persigandau skambinu jam ir sakau : tu **** nelėk greit nes aš ten įdėjus esu barščių puodą, gi išsilies... Po kelių minučių aš supratau jog nieko čia nebus ir eilinį kartą man prie kažko prisitrint nepavyko. Einu namo (iki namų buvo likę 7 km) nuėjusi 2 km aš radau savo lagaminą, tai iš kart puoliau žiūrėt ar nieks ne pavogta, nes biškį buvau naujų triusikų papirkus ( jam taip pat) tai žodžiu tas suskis išėdė tuos mano barščius ir pavogė triusikus kuriuos jam pirkau..... Tai va gryžau namo 5 km tempdama ta sunku lagaminą ir dar su sudaužyta širdimi. Bet praėjo 2 dienos ir jay nebejaučiu skausmo. Tai va rytoj vėl varau į pasimatyma ( jau su kitu) šį kartą neimsiu tų žvakių, nes jaučiu dėl jų jis išsigandęs ir pabėgo, na svarbu triusikai tiko...
Na ką, "dakaliau" svetimšalės 5 sezoną, taip gaila, kad nėra daugiau 😭 man turbūt net game of thrones ne taip patiko... kiek suprantu bus ir 6, bet kiek dar laukt 🙄
Sėlija, o kam rašyt beletristinius tauškalus net kabutėsna neįdėjus?
Madam, popierių taupai? 🙄
Madam, popierių taupai? 🙄
Visą laiką. Net taulietinį