Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

QUOTE(Intemora @ 2020 03 18, 16:29)
<p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="*** Sėlija" data-cid="72630820" data-time="1584541497">*** Sėlija, 18 Kov 2020 - 16:24, parašė: Intemora, Virga sake, ta ikejine su stalciais tai tvirta. Tai gali ja uzsakyt, atves.</blockquote> Nežinau.brangi ta,gal aš ne tą žiūrėjau.panašią.neprisimenu. O jei koks karūnuotas atvažiuos ir papūs man į veidą😁

O tai užsisakyt, kad padarytų nenori?
Atsakyti

Nieko aš neturii.mona jau pasibaisėjo mano spintos pirkimu.kai jokio karantino dar nebuvo.tai dabar jau sedėsiu ir neisjudinsiu.

Tai patalpų planus gi turi. Pateiki tai dizainerei, ji sau sėdi namuose ir braižo. Kelis variantus atsiunčia el.paštu, išsirenki ir baldininkas jau gali gaminti. Kol pagamins - tai praeis pora mėnesių. Tada jau galės ir surinkti pas tave atvažiavęs. Taip nestovėtų viskas vietoj, o tai dar depresinės nuotaikos apims kai niekas nejudės pirmyn.

Atsakyti

Jie.nori patys atvažiuot.kitaip jiems neaišku.visi kiek kreipėmės.o be to remonto virtualiai tai jau nepadarysi.

Baldai jau po to.

Atsakyti

Vyras sako,kad reik kviest namo tuos dizainerius.nieko čia tokio.😁

Atsakyti

Vyras sako,kad reik kviest namo tuos dizainerius.nieko čia tokio.😁

Tai pasikvieskit. Laikykitės atstumo bendraudami. Patys pamatuos, apžiūrės, paskaičiuos.

O baldus tai oi kiek laiko gamina. Jeigu užsakinėsi tik pasibaigus remontui - tai išsitemps tau iki kitų Kalėdų ...

Užsakai baldus gaminti. O remontas tuo metu vyksta. Kol pagamins - tai remontas bus ir baigtas, tada važiuos baldų sustatinėt. 

Greičiau įsikursit normaliai. Mažiau pavargsit nuo ilgo proceso įsikurdinėjant.

Atsakyti

Tai.jo,bet aš apsipratau kažkaip.pažiūriu į tą gražią  spintą ir visai gera pasidaro😁

A ko čia blogai.stogas virš galvos yra.

Atsakyti
QUOTE(Intemora @ 2020 03 18, 17:11)
<p>Tai.jo,bet aš apsipratau kažkaip.pažiūriu į tą gražią  spintą ir visai gera pasidaro😁</p>
<p>A ko čia blogai.stogas virš galvos yra.</p>

Nu ir gerai, nestresuok, šiaip visiems dabar nesuper, aš jau taip optimizm žmogus, bet jau man nejauku
Atsakyti

Tai.jo,bet aš apsipratau kažkaip.pažiūriu į tą gražią  spintą ir visai gera pasidaro😁

A ko čia blogai.stogas virš galvos yra.

O merginos kaip jaučiasi namuose, apsiprato, džiaugiasi ar zirzia?

Atsakyti

Zirzia,kad karantinas ir inkščia,kad baisu .kada bus gražu.ar bent jau nebaisu.😁😁😁

Atsakyti

Zirzia,kad karantinas ir inkščia,kad baisu .kada bus gražu.ar bent jau nebaisu.😁😁😁

Bet tai gal ne visos 3, kuri nors gal priima realybę? :) Vyriausia, pvz.

Atsakyti

Nainai, 18 Kov 2020 - 17:37, parašė: Nu ir gerai, nestresuok, šiaip visiems dabar nesuper, aš jau taip optimizm žmogus, bet jau man nejauku
Aha. Man irgi jau kažkoks nerimas.žmonių pradedu šalintis.visi atrodo infekuoti. Į pardę tai įbėgu paklaikusiom akim..įbedu nosį į šaliką,kapišoną ant galvos ir tik maistą susimetu.net šampūnų nepažiūriu.yra kažkokių zapasų .nesvarbu kokių.😁
Atsakyti

Pinotija, 18 Kov 2020 - 17:56, parašė: Bet tai gal ne visos 3, kuri nors gal priima realybę? :) Vyriausia, pvz.
Ta tai ypač.kuo pasididžiuot ištrūkus iš bomžų rajono ir atsidūrus prie bobutės pečiaus.čia ir yra gyvenimo pamoka.😁😁😁
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 18 kovo 2020 - 18:08