Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

https://www.vaistai....letės-n20.html

Tik jis receptinis

Atsakyti

kažkada vartojau Nevigramon. Man labai padėdavo, anksčiau tos infekcijos dažnai pasitaikydavo. Tai kažkoks antibiotikas ar kažkas panašaus. Bet man tai buvo panacėja nuo šitos ligos.

Atsakyti

[url="https://www.vaistai.lt/kompensuojamas-vaistas/sistemi%C5%A1kai-veikiantys-prie%C5%A1infekciniai vaistai/sistemi%C5%A1kai-veikiantys-antibakteriniai-vaistai/furadonins-100mg-tablet%C4%97s-n20.html"]

Tik jis receptinis

Tai pavadinimų visokių yra, o veikliosios medžiagos nitrofurantoinas ar nitroksolinas

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pienė_: 18 kovo 2020 - 23:06

kažkada vartojau Nevigramon. Man labai padėdavo, anksčiau tos infekcijos dažnai pasitaikydavo. Tai kažkoks antibiotikas ar kažkas panašaus. Bet man tai buvo panacėja nuo šitos ligos.

Čia rusiški man atrodo 🤔

Atsakyti

Čia rusiški man atrodo 🤔

kažkada iš Lenkijos buvau parsivežus, kaip lenkiškus, bet iš tiesų nežinau, gal ir rusiški.

Atsakyti

Furadoninas. Anksciau budavo laisvai. Tik viena karta jaunystej esu turejus ta beda.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *** Sėlija: 18 kovo 2020 - 23:06

Furadoninas. Anksciau budavo laisvai. Tik viena karta jaunystej esu turejus ta beda.

Na tai Uvamin retard irgi ta pati veiklioji medžiaga nitrofurantoinas

Atsakyti

Dabar ner laisvai. Recepto praso.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 19 kovo 2020 - 00:20
QUOTE(marco'polo @ 2020 03 18, 18:49)
<p>Blyn, dvylika metų neturėjau pūslės uždegimo, iki šiandien :cry2:nuo ryto kankinausi
</p>

As pora kartu esu turejusi, tai padedavo, pasedejimas ant kibiros, pripildyto karsto vandens. Bet pacioje pradzioje, tai reikia daryti. 😏
Atejau varyti Intemora i TD.
Tai du kartus, vercian puslapi, uzluzo.

Intemora, prisimeni, ka sakei man FB.? O dabar pati ta darai? Pradzioje patiko, TD veliau ne. Uzpykai ant kurios?
Pati suprantu, kad suzlugs abi temos. Ar tu to nori? Man tai negrazu, pries naujokes. Kvietem. Bendravome ir pyst melynas bruksnys. Taip nedaro suaugusios mergaites. Grizo. 🥰🌺❤
Atsakyti

Virga.jūs bendraukit norit.aš niekam netrukdau.be manęs tikrai nieko jums neatsitiks.

Atsakyti
QUOTE(Intemora @ 2020 03 19, 06:12)
<p>Virga.jūs bendraukit norit.aš niekam netrukdau.be manęs tikrai nieko jums neatsitiks.</p>

Bet taves, mums bus blogai. Bent man tai tikrai truks taves ir tada prasides balaganas. Lakstysime is vienos temos i kita, kol nusibos abi.
Pasakyk motyva. As suprasiu. Mes zadejome kazkada viena kitos neisduoti. As neisdaviau. Bendravau su jumis TD. Kodel tu isejai? 😳🥰🌺❤
Atsakyti

ei..tai kur bendraujam? Jau nebesuprantu, kuri puslapi ryte atidarinet...

Atsakyti