Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Aha. Man irgi jau kažkoks nerimas.žmonių pradedu šalintis.visi atrodo infekuoti. Į pardę tai įbėgu paklaikusiom akim..įbedu nosį į šaliką,kapišoną ant galvos ir tik maistą susimetu.net šampūnų nepažiūriu.yra kažkokių zapasų .nesvarbu kokių.😁

Panika uzpuole jau ir tave? Manes tai nea. :D​ 

Atsakyti

Panika uzpuole jau ir tave? Manes tai nea. :D​ 

nu, tai tavęs niekada nepuola. 

Man panikos nėra, tik kažkoks disbalansas, nes dienos rutina labai pažeista. O baimė yra. Labiau ne dėl savęs, o artimų žmonių.

Atsakyti

Marco'polo, sakai čia fainiau? O su kuo kalbėsies, jeigu negrįšim? Ateik kur visos  :mirksiukas:

Buvau ir ten, ten labai daug visko :blink: mon ramybes rek  :D 

su savim kalbėsiu jei visai nieko nebus, mašinoj pasikalbu, duše, tai čia pabandysiu.

nu gal priprasti reikia prie TD :hmm:

Atsakyti

Buvau ir ten, ten labai daug visko :blink: mon ramybes rek  :D 

su savim kalbėsiu jei visai nieko nebus, mašinoj pasikalbu, duše, tai čia pabandysiu.

nu gal priprasti reikia prie TD :hmm:

Čia tikrai ramiau. galima ir ten priprasti, o galima ten pripratus staigiai suprasti, kad nepripratai. :D​ 

Atsakyti

Blyn, dvylika metų neturėjau pūslės uždegimo, iki šiandien :cry2:nuo ryto kankinausi

Atsakyti

Gal ir reikia priprasti.man kažkaip norisi savos aplinkos.nu aš jautis.😁

Atsakyti

Gal ir reikia priprasti.man kažkaip norisi savos aplinkos.nu aš jautis.😁

Aš taip pat jautis. Stabilumą mėgstu.

Atsakyti

Blyn, dvylika metų neturėjau pūslės uždegimo, iki šiandien :cry2:nuo ryto kankinausi

reikia kalti nošpos ir  urinal akut.

Atsakyti

tokios geltonos tabletytes budavo, greit padedavo, is R raides. 

Atsakyti

tokios geltonos tabletytes budavo, greit padedavo, is R raides. 

Žinau, apie ką tu, bet neprisimenu pavadinimo. Esu vartojus, bet seniai, man rodos, dabar jų nėra.

Atsakyti

Nitrofurantoinas

Atsakyti
Nitroksolinas
Atsakyti