Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Uch, jauniiimas...

Vaikui gali uzrakint duris ir neisleist. O sitie gi suauge. Belieka tik ultimatumai. 

Atsakyti

Vaikui gali uzrakint duris ir neisleist. O sitie gi suauge. Belieka tik ultimatumai. 

O ko jis išvis iš to vilniaus išlėkė?

Atsakyti

O ko jis išvis iš to vilniaus išlėkė?

liudna vienam is namu dirbt. 

Atsakyti

Geriau fabar ne po 1 gyvent... Nes bendraujanciam zmogui liudna, aisku. Bet, o kas daryt. Negalima kelt pavojaus artimiesiems...

Atsakyti

Seli, kaip mama tavo? Saugosi? Klauso taves?

Atsakyti

Mb tevai, tai nenusedi namie. Visur reik jiems. Apibare, bet nu ka tu jiems... Bludija, bendrauja. 

Atsakyti

Mes tėvą pas save pasiėmę. Kitaip nežinau kas būtų..

Jam tas virusas nesutelpa galvoj, tiesiog nesupranta jis to karantino. Sako, nesąmonė. Viskas sustotų. sakau, o ką tu manai, kas vyksta. Ai, nesupranta. Ir ką tu su juo. 

Atsakyti

Virga, kaip negabena? Gabena istisai, tik, matai, lietuviu daug daugiau issibarste, nei norvegu, ar nesuvoki sito? Nepalyginamai. 

Perskaiciau, kad turi patys atvaziuoti ar pasilikti. Dar skaiciau, kad prie sienos suirute. Tiek Zinau tik is spaudos. 

Smegenų ir to kito augimas nevyksta proporcingai. :) 

Bet taip ir pasakei? Aš nežinau, ar galėčiau. Kai reikia pasakyt, pasakau, bet be tokių žodžių.

Su dukromis, galiu kalbeti apie viska..Atvirai. Nezinau ar pasakyciau ka panasaus uzpykus, sunui. Bet, as ir neturejau sunaus. Su anukais as jau nesu tokia atvira. Tik su as vyrisusiu pas mus buvo stiprus rysis. 

Su Kyra buvau parke. Zmoniu nemazai. Vaiksto vidi per atstuma. Daugiau su sunimis, zmoniu. Laiko kavineje pasedejau. Oras grazus. Panikos nera. 
Grizome su Kyra namo, susitikau savo kaimynes su kaimynu. Kviecia mane eiti pasivaikscioti ir pasedeti PC kavineje. Nezinau ar eisiu. 😳

Atsakyti

Mes tėvą pas save pasiėmę. Kitaip nežinau kas būtų.. Jam tas virusas nesutelpa galvoj, tiesiog nesupranta jis to karantino. Sako, nesąmonė. Viskas sustotų. sakau, o ką tu manai, kas vyksta. Ai, nesupranta. Ir ką tu su juo. 
Tai vat, kad.... Laukiu kada maniskiai i kaima isvaziuos. Saugiau ten vistik zyyyyymiai. Bet jauciu po men tik.  Nzn, sakiau ims rastis ju mieste, su broliu primygtinai raginsim.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 21 kovo 2020 - 15:31
Virga, atrodo, kad be kavinės iš vis gyvenimo nėra.
O pvz aš buvau paskurinį kartą lapkričio mėnesį kavinėj. Iki lapkričio, būta tik vasarą per atostogas. Ten jau dažniau ėjom, kelis kartus per dvi savaites (net 😄).

Įskaičiau, kad gal neisi. Na, tavo reikalas, ką darysi. Nesustabdysi tavęs. Bet daug skausmo aplinkiniams suteiksi savo tokiu elgesiu. Jei mano mama taip darytų, man tikrai reiktų pas psicheatrą. Aš rimtai, be sarkazmo. Man reiktų rimtesnių raminamų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fėja*: 21 kovo 2020 - 15:35

Seli, kaip mama tavo? Saugosi? Klauso taves?

Saugosi ir klauso. Kas vakara raportuoja, ka veike. I miska su sunim dukart dienoj. I kapines nueina.Apsipirkt buvo pirmadieni su kauke. 

Atsakyti

Poreikio kavinems niekad neturejau. O poreikis kaviniu vakariniams pasilinksninimams baigesi apie 37 metus. Tai man ju reikia tik kelioniu metu. 

Atsakyti